Befado barnskor 110P419 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Att välja rätt skor för barn är oerhört viktigt för både deras säkerhet och rätt utveckling. Befado barnskor 110P419 grå är inte bara ett snyggt alternativ för ett litet barn, utan framför allt ett hälsosamt val som godkänts av ortopediexperter.

Dessa extremt funktionella Befado barntofflor är designade för att möta behoven hos barn som precis har börjat sitt äventyr med promenader eller som spenderar mycket tid på dagis eller hemma. Ovandel av bomullsmaterial som andas garanterar att dina fötter kommer att hållas hygieniska och torra hela dagen.

Konstruktionen av skor i linje med Healthy Foot-tecknet understryker tillverkarens oro för barns växande fötter. En styv häl och en korrekt konstruerad sko stabiliserar inte bara foten, utan stöder också den lämpliga formen på fotens längsgående och tvärgående fotvalv. Ett speciellt profilerat läderinlägg är ett annat element som säkerställer barnets sunda utveckling.

Ytterligare fördelar, som sulan med ventilationssystem, gör att barnets fot "andas", vilket minskar risken för svettningar och obehaglig lukt. Modellen 110P419 kännetecknas också av en bred tå, vilket ger tillräckligt med utrymme för fingrarna, vilket är avgörande för att barn aktivt ska utforska världen på dagis eller på lekplatsen.

Estetiskt gjorda i grått, är skorna skräddarsydda för pojkars behov och, tack vare praktiska spännen, möjliggör det snabbt och bekvämt att ta på och av barnen.

Vikten på produkten med individuell förpackning är endast 0,4 kg, vilket bevisar skornas lätthet - de belastar inte barnets ben i onödan, vilket ger en känsla av frihet och oklanderlig komfort när de bärs.

Befado är ett varumärke som har tagit hand om barns hälsa och komfort i flera år, så att välja barnskor 110P419 är en investering i våra barns hälsosamma steg. Oavsett om det är de första försöken att gå eller timmar av lek – med Befado kan du vara säker på att ditt barn är i goda händer.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Spännen
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Snabbt, effektivt, problemfritt! Jag rekommenderar det till 100%!
|