Befado barnskor 110N490 rosa

14,88 EUR

Befado, en känd tillverkare av barnskor, presenterar den senaste modellen av tofflor - Befado barnskor 110N490 i en charmig rosa färg, som säkerligen kommer att tilltala varje liten fashionista. Designade för ditt barns hälsosamma och bekväma första steg, dessa tofflor är den perfekta kombinationen av stil, komfort och skydd.

Detta par skor kommer från kategorin "Barn » Barntofflor", och fokuserar på de viktigaste aspekterna som behövs i en produkt för små. Dessa tofflor erbjuds i en tilltalande kombination av rosa med grå accenter, och är inte bara bedårande utan också universella och matchar många barnstilar.

Det huvudsakliga materialet som används för att tillverka dessa skor är högkvalitativt tyg, som säkerställer tillräcklig luftcirkulation och förhindrar att fötterna svettas. Tack vare detta kan de små njuta av komfort hela dagen, oavsett årstid.

En av de viktigaste fördelarna med Befado skor är en styv hälräknare som stöder fotleden och effektivt skyddar mot skador. För föräldrar som bryr sig om den korrekta utvecklingen av sina barns fötter är detta särskilt viktigt, och närvaron av en häl i denna modell kan vara ett avgörande argument när du väljer tofflor för ditt barn.

Dessutom har Befado barnskor 110N490 belönats med Healthy Foot Mark, vilket bekräftar de högsta standarderna för ergonomi och säkerhet. Detta certifikat tilldelas endast produkter som uppfyller rigorösa kriterier, vilket säkerställer lämpliga förhållanden för hälsa och utveckling av barns fötter.

Spännen som en fästmetod är ett annat element som betonar det praktiska i denna modell. Tack vare dem kan tofflor enkelt tas på och av även av de yngsta barnen, vilket lär dem självständighet och koordination.

Skodonen kommer med tillverkarens originalförpackning, vilket garanterar att produkten når dig intakt och blir en perfekt present till varje liten dam.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 110N490 mer än bara tofflor - det är en genomtänkt kombination av funktionalitet, stil och omsorg för en hälsosam utveckling av barns fötter. Perfekt för varje tjej som värdesätter komfort och moderiktigt utseende, och för föräldrar säkerställer det att de har valt en produkt som kommer att bidra till en korrekt utveckling av deras barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa
  • Fläckfärg: grå
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Lås typ: Spännen
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM191443

Tack för att du lägger till din kommentar.

|