Befado barnskor 109P209 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - ditt val för friska babysteg.

När ditt barn tar sina första steg är varje beslut att välja rätt skor avgörande. Befado 109P209 barnskor kommer till undsättning i en attraktiv färgkombination - rosa och grå. Dessa unika tofflor är mer än bara vanliga skor; Detta är en garanti för att små fötter kommer att utvecklas hälsosamt och korrekt.

Certifikatet "Healthy Foot Sign" är mer än en deklaration - det är ett löfte om säkerhet och komfort som Befado håller genom att designa skor i samråd med ortopeder. Detta skyddar barnets ömtåliga fötter mot eventuella hållningsfel. Den styva hälräknaren är inte ett slumpmässigt tillägg, det är ett element som stabiliserar hälen och hela foten, tack vare vilket barnet kan leka säkert och utforska världen utan begränsningar.

Barns fötter är särskilt känsliga för överhettning, därav behovet av att förse dem med tillräcklig ventilation. Ovandelar gjorda av andningsbara bomullstyger är svaret på dessa behov. Genomtänkta lösningar, som speciella hål i sulan, fungerar som ett ventilationssystem som gör att huden kan andas även under den mest intensiva leken.

Den breda tån i Befado-skon är en genomtänkt design som ger komfort och utrymme för växande tår. Barn växer snabbt och deras fötter behöver utrymme för att utvecklas naturligt. Befado tofflor, med uppmärksamhet på plats för lillfingrar, ser till att barnet känner sig bekväm med varje steg.

Kardborreknäppning är en lösning som har vunnit föräldrars och barns hjärtan i flera år. Det är synonymt med komfort och självständighet - det tillåter till och med de yngsta upptäcktsresandena att snabbt ta på och av sina skor.

När du väljer Befado barntofflor, modell 109P209, väljer du inte bara vacker design och färger. Framför allt väljer du den sunda utvecklingen av ditt barns fötter och förvissningen om att varje steg kommer att vara en fröjd för din lilla.

Befado är inte bara skor, det är genomtänkta lösningar för friska och glada barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|