Befado barnskor 109P198 svart rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, presenterar modellen 109P198 - extremt bekväma barntofflor, perfekta för vardagsbruk av de yngsta. Dessa skor är designade för aktiva barn som behöver bekväma och säkra skor för alla tillfällen.

Befado 109P198 tofflor kännetecknas av en intressant barndesign som kombinerar svarta, rosa och gråa element, vilket gör dem attraktiva för små flickor som värdesätter stil och komfort. Den breda tån på skon ger tillräckligt med utrymme för tårna, vilket är extremt viktigt i fasen av dynamisk tillväxt och utveckling av barnet.

Ovansidan på dessa tofflor är gjorda av högkvalitativa, andningsbara bomullstyger, vilket garanterar att ett lämpligt klimat inuti skon bibehålls och hjälper till att upprätthålla fothygienen. Oron för hälsan hos små bärare återspeglas också i användningen av en upphöjd hälräknare, som stabiliserar foten och stöder rätt figur när du går, springer eller spelar.

En utmärkande egenskap hos 109P198-modellen är Healthy Foot-märket - en bekräftelse på att skorna uppfyller rigorösa hälso- och ergonomiska standarder. Barns fötter tas därför ordentligt om hand av föräldrar som väljer skor till sina barn.

Sulan med ytterligare perforeringar ökar dessutom andningsförmågan och ser till att den lilla användaren inte känner något obehag även under de varmaste dagarna. Den praktiska typen av kardborreknäppning gör det lättare för barnet att ta på och av tofflorna på egen hand och utvecklar därmed sina manuella färdigheter.

Befado 109P198-modellen är en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och attraktivt utseende. Det här är skor som varje liten flicka kommer att älska och säkerligen kommer att tillfredsställa föräldrar som letar efter bästa möjliga kvalitet och säkerhet för sina barn. Befado tofflor är ett lättillgängligt val för omtänksamma föräldrar som inte vill kompromissa när det kommer till sina barns hälsa och välmående.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: svart rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Producentkod: BM84274

Tack för att du lägger till din kommentar.

|