Befado barnskor 109P154 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado är ett välkänt polskt varumärke som specialiserat sig på produktion av barnskor, som är känt för sin uppmärksamhet på den sunda utvecklingen av barns fötter. Deras 109P154 skor i nyanser av rosa och grått är ett utmärkt val för föräldrar som inte bara letar efter söta tofflor för sina barn, utan också efter funktionella och hälsosamma skor.

Den presenterade modellen 109P154 är tofflor i form av ballerinor, som är perfekta både för hemmabruk och för aktiv lek på gården. Deras mest fashionabla mönster och attraktiva färger kommer säkert att tilltala många små damer.

Tillverkade av högkvalitativa tyger ger dessa vackra tofflor komfort och tillräcklig ventilation tack vare deras andningsbara konstruktion. Kardborreband gör det lättare för barnet att självständigt ta på och av skor, vilket bidrar till att utveckla självständighet och stimulerar motorisk utveckling. En styv häl är avgörande för adekvat stöd och stabilisering, vilket säkerställer säkra första steg.

En flexibel, halkfri sula av termogummi garanterar grepp och säkerhet på olika underlag. En konturerad innersula som passar ditt barns fots konturer, tillsammans med en bomullssula av högsta kvalitet, säkerställer att fötterna får bra stöd och samtidigt bekväma.

Med certifikatet "Healthy Foot" kan föräldrar vara säkra på att Befado tofflor stödjer en hälsosam utveckling av deras barns fötter. Detta bekräftar att skorna har designats med fotens anatomi i åtanke, vilket bidrar till komfort och ortopedisk förebyggande.

Befado-produkten är avsedd för tjejer, tillgänglig i en intressant färgpalett av rosa och grå, som är lätt att matcha till en mängd olika hem- och dagiskläder. Även om dessa tofflor inte har en direkt referens till en specifik hjälte från sagor eller filmer, kommer deras estetik säkert att uppskattas av små fans av fashionabla och bekväma skor.

Att välja Befado-skor är en investering i hälsan hos ditt barns fötter och komforten och lyckan för ditt barn, som tack vare dem säkert och med glädje kan utforska världen. I kategorin barntofflor vinner dessa söta kardborrband i balett barnens hjärtan och deras föräldrars fulla erkännande.

  • Färg: rosa grå
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Karaktär: brist
  • Material: Tyg

Tack för att du lägger till din kommentar.

|