Befado andra barnskor - marinblå 159X003

Produkten är inte tillgänglig ;(

Produkt: Befado andra barnskor - marinblå 159X003

Produktbeskrivning:

Befado 159X003 flipflops för barn är det perfekta valet för föräldrar som värdesätter komforten och säkerheten för sina barns fötter under sommaraktiviteter. Tillverkade av innovativt EVA-material kombinerar dessa marinblå flip-flops lätthet och funktionalitet, vilket gör dem till perfekta skor för poolen, stranden eller utomhusleken.

Befado flipflops är bekväma och säkra för barns fötter och har designats med dynamiken hos en ung användare i åtanke. EVA-skummaterialet säkerställer mjukhet och flexibilitet, vilket är särskilt viktigt under barnets energiska rörelser - löpning, hoppning eller simning. Tack vare denna typ av material är skorna inte bara slitstarka, utan också otroligt lätta, vilket gör att barnet kan röra sig fritt utan att belasta benen.

Den perforerade strukturen hos Befado flipflops ökar luftcirkulationen och låter fötterna andas, vilket är viktigt särskilt under varma dagar. På så sätt minimeras risken för överhettning av fötterna och bildning av obehagliga lukter. Dessutom är EVA-materialet lätt att hålla rent - skölj bara flip-flops med vatten för att enkelt ta bort eventuell smuts.

Även om dessa flipflops inte har en traditionell fastsättning, säkerställer deras välkonstruerade design stabilitet på benet, vilket är särskilt viktigt när barn spenderar sin tid aktivt.

Marinblå är ett klassiskt val som är lätt att matcha med olika baddräkter och sommardräkter. Befado flipflops är designade för både pojkar och flickor, vilket gör dem till universella skor för många tillfällen.

Sammanfattningsvis är de marinblå Befado 159X003 flip-flops ett bekvämt och praktiskt val för alla barn som värdesätter utomhusaktiviteter. Deras lätthet, komfort och enkla rengöring gör dem till flipflops som varje förälder skulle vilja välja till sitt barn.

  • Karaktär: brist
  • Producentkod: BM84678
  • Färg: Marin
  • Material: Skum
  • sex: Pojkarna Småflickor
  • Lås typ: Annan

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|