Barnkammare tofflor


Ett barn utanför hemmet ska känna sig så bekväm som möjligt. Därför är det värt att ge honom rätt skor för barnkammaren, så att han kan känna rörelsefrihet medan han spelar.

Kom dock ihåg att detta är ett viktigt steg i utvecklingen av ett barns kropp, så rätt gång och fothälsa är vår prioritet när vi letar efter rätt tofflor.

Barnskor för pojkar och flickor - vilken ska man välja?

Först och främst en hälsosam gång - det är viktigt att ta hand om det. Så låt oss vara uppmärksamma på om de tofflor som vi gillar är stabila, lagom mjuka, lätta och luftiga, och samtidigt hålla hälen på rätt plats, vilket förhindrar deformation och småbarns rörelse. Den andra viktiga frågan är den flexibla sulan som inte repar golven - det vore bra om den hade en vit färg.

Låt oss ta en titt på näsorna och deras form. Om skosåen är för spetsig berövas barnets tår rörelsefrihet. Tårna ska därför vara rundade och tillräckligt breda. Låt oss också bestämma den enklaste möjliga formen för att fästa skorna. Kardborreband kommer definitivt att vara det mest lämpliga alternativet.

Bekvämt och luftigt

Barn i denna ålder är mest troliga att utforska världen barfota, så barnskor för plantskolor bör vara lätta och flexibla. De tyglar inte sina små fötter då. Materialet från vilket de är gjorda får inte skada huden. Under sommarsäsongen, låt oss ta på oss skor med hål - detta kommer att säkerställa korrekt luftcirkulation. På vintern bör vi dock inte välja isolerade lösningar. Barnet kommer att leka i uppvärmda rum, så det blir verkligen inte kallt.

Låt oss också kontrollera vilken typ av vrist och fot dimensioner vårt barn har. Inte varje snitt kommer att visa sig vara lämpligt - det är värt att mäta flera olika modeller. För smala fötter leder skor som är för breda till att hälen lutar och kastar fötterna i sidled under rörelse. I sin tur kommer för smala tofflor för ett barn vid bred fot att orsaka obehag, nötning och smärta.

Det är viktigt att veta storleken. Tack vare detta väljer vi rätt par. För snäva barnskor kommer att bidra till att tårna krullas, medan för stora kommer att snedvrida gångarterna och fortsätta negativa förskjutningsmönster.

Typ av innerfoder

Innersula - det bästa alternativet är läder, andas, välkonturerat. Det är viktigt att ryggen är ordentligt flexibel, men nära hälen. Vi köper inte ortopediska tofflor om det inte finns några sådana rekommendationer från ortopedläkaren. För närvarande rekommenderas det starkt att inte ta på sig sådana skor för ett barn.

Förebyggande av friska fötter är främst flexibla men stabila skor som gör att foten kan kännas lika bekväm som när han är barfota, men det finns ingen risk för förvrängningar och deformationer, eftersom benet hålls ordentligt.

Uppers. För högt kan begränsa dina rörelser när du sitter på huk, står upp eller springer. Ett litet barn lär sig precis precision i rörelse och övar balans. Han faller ofta och trippar. Metoden för försök och fel får nya erfarenheter, därför bör alla dessa ansträngningar inte på något sätt begränsas av yttre faktorer.

Undvik dekorativa tofflor som bara är dekorativa för foton. De så kallade sniglarna, som namnet antyder, är inte avsedda för promenader, så ett barn som spenderar flera timmar om dagen i sådana skor kan utveckla allvarliga problem med korrekt promenad.

Låt oss inte underskatta detta, för barnkammaråldern är den tid då barnet lär sig allt från grunden och de förvärvade färdigheterna konsolideras. Felaktiga rörelsemönster kommer att finnas hos honom i flera år. Vi lämnar babyskor som ett perfekt och snyggt tillägg till andra plagg, men bara bärda i en barnvagn. För förskolan, låt oss ge barnet friska, stabila och mjuka tofflor, tack vare vilka fötterna kommer att utvecklas och forma utan några biverkningar.

Skötsel och städning

Barnskor bör vara gjorda av ett material som enkelt kan tvättas i tvättmaskinen utan att vara rädd för skador. Småbarnet kommer att spendera många timmar på klasser, så för att upprätthålla korrekt skohygien är det värt att rengöra dem då och då och fräscha upp dem med ett milt tvättmedel.

Moderiktigt och färgstarkt

För att uppmuntra barnet tog han gärna på tofflor till barnkammaren, låt oss välja intressanta mönster och levande färger. Då blir skorna för barnet något så visuellt attraktivt som en favoritleksak, inte ett obligatoriskt element i kläder. Tofflor i boho -stil eller kanske espadriller? Om de uppfyller alla kvalitets- och hälsokrav, låt oss låta din fantasi springa och leka med mode. En glad barn som är villig att bära nya tofflor blir den bästa recensenten av köpet. Och det är poängen!