Barn gummi regnstövlar. Pink Bunny rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Wellingtonstövlar i gummi för barn Pink Bunny - din favoritkamrat för pöläventyr!

Varje vårdgivare känner mycket väl till scenariot med snabbt växlande väder, när en solig morgon snabbt förvandlas till en regnig eftermiddag. I sådana tillfälliga infall av vädret är det viktigt att ge de yngsta ett ordentligt skydd mot fukt och komfort. För små upptäcktsresande som inte är rädda för regniga utmaningar erbjuder vi den perfekta lösningen - Pink Rabbit Children's Gummistövlar.

Tillverkaren av dessa charmiga Wellington-stövlar bestämde sig för att introducera en produkt som kombinerar funktionalitet med kreativ design. Designen med ett glatt kaninmotiv kommer förmodligen att tilltala varje liten fashionista som vill sticka ut på skolgården eller under familjeresor. Den djupt rosa färgen på gummistövlarna väcker inte bara uppmärksamhet, utan är också praktisk eftersom den inte snabbt avslöjar smuts som är en inneboende del av barns lek.

Materialet som skorna är tillverkade av, det vill säga högkvalitativt gummi, garanterar full isolering från vatten och skyddar små fötter från att bli blöta. Detta är särskilt viktigt för att upprätthålla värme och komfort under kallare dagar. Dessutom säkerställer den mjuka, konturerade innersulan komforten att bära även under många timmar.

Den speciella typen av fastsättning av dessa gummistövlar är anpassad till barns oberoende, vilket gör att de enkelt kan ta på och av skorna. Detta är särskilt viktigt i dagis eller skola, där självständighet i vardagliga aktiviteter främjas.

Erbjudandet är främst tillägnat tjejer för vilka rosa ofta är deras favoritfärg. I barnkategorin kommer dessa badrockar att hitta sin plats bland andra fashionabla och praktiska garderobsartiklar.

Sammanfattningsvis är Pink Bunny Children's Gummistövlar Wellington Boots ett utmärkt val för oförutsägbara väderstråk. Tack vare dem kommer varje regnig dag att bli en möjlighet för fashionabla och glada nöjen, utan att oroa dig för våta fötter. Perfekt för små upptäcktsresande som älskar äventyr och inte är rädda för att bli smutsiga!

  • Karaktär: Övrig
  • Producentkod: BM89320
  • Färg: rosa
  • Material: Gummi
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Annan

Tack för att du lägger till din kommentar.

|