Ballerinor med sandaler med öppen tå D3434 vit svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Produkten du ska beskriva är dambalettlägenheter med öppen tå, vilket är en kombination av den klassiska designen av balettlägenheter med sandalelement på grund av den öppna framdelen. Just den här modellen är D3434, och den kommer i vitt, även om beskrivningen också nämner svart, vilket kan tyda på att de finns i två färger.

Materialet beskrevs som "meliski", vilket kan betyda ett material med egenskaper som liknar PVC eller annan typ av flexibel plast som ofta används vid tillverkning av skor - meliski är kända för att vara lätta och ofta doftande. Detta är dock ganska sällan använda termer, så de kan betyda ett annat, tillverkarspecifikt material.

Balettlägenheter av detta märke, som inte identifieras som "Andra märke", riktar sig till kvinnor och tillhör kategorin "Kvinnor » Ballerina". Vacker, attraktiv design och lågt pris är ett incitament att köpa dessa skor. Skor med öppen tå är ett perfekt alternativ för varmare dagar, vilket ger lätthet och stil till både avslappnade och mer eleganta outfits.

För att sammanfatta:

- Produkttyp: Balettkläder med öppen tå för kvinnor

- Modell: D3434

- Tillgängliga färger: Vit (och eventuellt svart)

- Material: Meliski (flexibelt, lätt material, eventuellt plast)

- Typ av skor: Balettlägenheter/sandaler

- Utmärkande egenskaper: Attraktiv design, lågt pris

- Avsedd användning: Damskor, för alla tillfällen

- Tillverkare: Annat märke

- Kategori: Dam » Dam » Ballerinaskor

- Yttermaterial: annat (tillverkat av material som beskrivs som meliski)

Observera att namnet "meliski" kan vara tvetydigt, så det rekommenderas att kontrollera den faktiska sammansättningen av materialet med tillverkaren eller säljaren.

  • Färg: svart
  • Yttre material: Övrig

Tack för att du lägger till din kommentar.

|