Ballerinor för flickor med rosett Ren But 1466 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Ballerinor med rosett Ren But 1466 rosa / flamingos
Flickors ballerinor är de mest fashionabla skorna för varje tjej på flera år. För små barn är det viktigt att skorna har en styv hälräknare - tack vare detta skyddar det fotleden mot skador till följd av felaktig fotplacering på marken. Dessutom bör barnpumpar ha en bekväm kardborrfäste runt fotleden - detta gör det mycket lättare för föräldrar att ta av och sätta en sko på ett barns känsliga fot, samt uppmuntra barnet att prova skor på egen hand.
Ren Men skor berikade med silverjoner uppfyller alla krav från föräldrar och barn, både vad gäller komfort, utförande och utseendet på skor. Pumpar i en delikat rosa färg med flamingomotiv och en rosett framtill på skorna är gjorda av naturläder, med en bekväm, halkfri sula med hög vidhäftning. I sin tur förhindrar deras konturerade innersula deformationer av en känslig barnfot, låter huden andas fritt och säkerställer bekvämligheten med att använda skorna.

Vackra flickors ballerinor har en härlig rosett. En liten tjej kommer att bli nöjd med dessa skor. En styv hälräknare är en stor fördel med dessa skor, eftersom foten känns bekväm i dem. Skorna är raffinerade med silverjoner. Skorna är tillverkade av naturläder. Det är mycket bekvämt. Barnets fot tröttnar inte.

Tack för att du lägger till din kommentar.

|