Bestelle Ballerinor brun

Produkten är inte tillgänglig ;(

Snygga och bekväma - så här kan du kort beskriva de bruna ballerinorna från Bestelle, som är ett perfekt val för varje kvinna som värdesätter kombinationen av moderiktig design med komforten i vardagen.

Tillverkaren Bestelle är känd för att producera damskor som svarar mot aktuella modetrender. I kategorin ballerina utmärker sig Bestelle för sitt kvalitativa utförande och genomtänkta stil, som passar både avslappnade och mer eleganta outfits.

Materialet som dessa ballerinaskor är gjorda av är ekologiskt läder, vilket är en utmärkt lösning för människor som letar efter alternativ till naturligt läder utan att kompromissa med estetiken. Ekologiskt läder är också lätt att rengöra, vilket ytterligare ökar användbarheten av dessa skor.

Materialet på innersulan har inte specificerats exakt, men på grund av standarderna för varumärket Bestelle kan det antas att det är bekvämt och fotvänligt, vilket säkerställer tillräcklig ventilation och komfort under hela dagen.

Balettlägenheter är slip-on, vilket garanterar snabbhet och enkelhet att ta på och av skorna. Bristen på fästen eller remmar gör dessa skor extremt funktionella, vilket varje kvinna kommer att uppskatta i sin vardagliga rusning.

Klackhöjden är 3,0 cm, vilket är en idealisk lösning eftersom platta skor kan vara obekväma för vissa användare. En liten plattform ger ett skonsamt lyft, vilket gör siluetten något långsträckt, men samtidigt förblir foten i en bekväm och naturlig position under gång.

När det gäller estetik ser den bruna och beige färgen på Bestelle-balettlägenheter elegant och universell ut. Skorna kommer att gå bra med många färger, vilket gör dem lätta att matcha med olika klädkombinationer. Den dominerande bristen på mönster understryker skornas klassiska karaktär, vilket gör dessa balettlägenheter till ett tidlöst inslag i garderoben.

En ytterligare egenskap hos Bestelle-skor är bristen på ytterligare ornament och dekorationer, vilket gör dessa ballerinaskor mer eleganta och enkla, och är ett utmärkt val för kvinnor som uppskattar minimalistiska och tidlösa accenter i sin stil.

  • Yttre material: konstgjort läder
  • Innersula: Övrig
  • Lås: glida på
  • Klack / plattformshöjd (cm): 3.0
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Färg: brun, beige
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Klack / plattformshöjd: 3.0

Tack för att du lägger till din kommentar.

|