American Club 7056 sandaler blå brun vit

Produkten är inte tillgänglig ;(

American Club-sandaler är skor för tjejer som är perfekta för våren eller sommaren. Skor har designats med de nuvarande trenderna i åtanke, tack vare vilka de kommer att passa perfekt in i modet för den kommande säsongen. Kombinationen av brunt och blått är en beprövad, klassisk lösning som kommer att tilltala många tjejer. Gyllene element ger skorna karaktär och gör dem original. Den dubbla fästen runt ankeln är dekorativ.


Den vita, tjocka och ojämna sulan är extremt flexibel och motståndskraftig mot nötning. Den garanterar lång användningstid, och har samtidigt ett estetiskt värde. Skorna är mycket lätta att ta av och på tack vare den bekväma dragkedjan på baksidan av sandalerna.


Skorna är perfekta för varma sommardagar. American Club-sandaler kan bäras både dagligen och vid mer formella tillfällen. Tack vare noggrant utförande är skorna extremt hållbara och ser bra ut. Det klassiska snittet i kombination med neutrala färger och gyllene accessoarer gör skorna originella och universella på samma gång.

  • Lås typ: Annan
  • sex: Småflickor
  • Karaktär: brist
  • Färg: blå brun, beige Vit

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Exempel på transaktion. Jag fick mina skor redan dagen efter beställningen. Tack och jag rekommenderar det till alla :)))