Alkoholfri befado 002P028 beige vit svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Barnvagnar Befado 002P028: Perfekt för små som upptäcker världen

Äventyret att upptäcka världen är det mest intressanta inslaget i barndomen för de yngsta. Befados varumärkesdesigners möter behoven hos de yngsta konsumenterna genom att skapa babyskor 002P028 i beige färger med vita och svarta inslag - perfekt för barn som ännu inte tagit sina första steg, men behöver skydd och komfort för sina ömtåliga fötter.

Befado babypromenadskor är en kombination av en elastisk strumpa med en halkfri sula. Tack vare denna lösning riskerar barnet inte att okontrollerat glida på släta ytor, och foten är säker vid färd i barnvagn eller under de första försöken att krypa.

Gjorda med bebisens känsliga hud i åtanke, är gåstolar designade på ett sådant sätt att de inte trycker eller begränsar barnets rörelser. Produkten är extremt lätt och är endast avsedd att skydda, utan att störa fotens naturliga utveckling. Den perfekta formen på skon gör den lätt att anpassa sig till små fötter och det flexibla materialet garanterar att skorna håller sig på plats även under ett maraton med borrning och byte av ben.

I ekologiska termer är Befado inte likgiltig. Användningen av en TPE-sula bevisar tillverkarens oro för den naturliga miljön - detta material är säkert för barn och kan återvinnas.

Barnvagnarna är dessutom dekorerade med ett roligt djurmotiv, som inte bara är en attraktion för ögat, utan också kan stimulera barnets visuella utveckling. Ett attraktivt utseende är inte bara en dekoration, utan också ett sätt att väcka barns nyfikenhet och vilja att lära sig om olika former och färger.

Befado babytofflor finns i kategorin barntofflor och är avsedda för både killar och tjejer. Mångsidigheten av färger - beige i kombination med accenter av vitt och svart - gör att de matchar många barns stilar.

Gåstolarna som erbjuds av Befado är ett perfekt sätt att skydda ditt barns fötter mot kyla, fukt och alla besvär de kan stöta på under vardagliga aktiviteter. Dessa skor är skapade med omsorg för barnens och miljöns behov, vilket gör dem till ett värdigt val för medvetna föräldrar.

  • Karaktär: Övrig
  • Färg: beige Vit svart
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna Småflickor

Tack för att du lägger till din kommentar.

|