Vilka vinterbröllopskor?

Vinterbröllopskor - gå för komfort och funktionalitet

Väderförhållandena i Polen under vintern kan vara olika. Från temperaturer under 10 grader, när solen skiner, regnar det och vinden blåser, till riktigt frostiga dagar, när termometrarna är långt under 0 grader och vägarna är täckta av snö. Valet av skor ska därför anpassas till den rådande aura. Skorna måste vara varma, bekväma och måste också säkerställa korrekt stabilitet - även när vägen kan frysas. Vi rekommenderar att du väljer vinterskor av god kvalitet för vigseln och överför till bröllopshallen. Bland dem, naturligtvis, damskor och Jodhpur- stövlar för män . Damer kanske också gillar stövlar - till exempel på höga klackar, klackar eller kil.

När du väljer en bröllopsmottagning på vintern finns det flera element att tänka på:

  • Välj rätt storlek, men kom ihåg att skor inte kan klämma eller fånga dig;
  • Damer bör välja skor med en stabil häl - t.ex. på en stolpe istället för en häl;
  • Vi rekommenderar att den valda skomodellen inte blir våt, eftersom vintervädret kan överraska dig;
  • Det bästa för skor med en tjock sula - detta isolerar benet från marken och garanterar termisk komfort.

Tänk också på att när bröllopsceremonin är över, kommer gästerna att inbjudas till bröllopshallen där temperaturen kommer att vara helt annorlunda. Det är därför nödvändigt att köpa en byte av skor - lätt, bekvämt och perfekt för dans. Gentlemen bör ha butiks skor och damer favorit pumpar eller ballerinor . Vi rekommenderar vilka modeller av skor som är perfekta för ett vinterbröllop som är på topp!

Vilka skor ska jag ha på ceremonin?

Vielsen äger vanligtvis rum i kyrkan eller på registerkontoret, mindre ofta på den plats där bröllopet kommer att äga rum. I detta avseende är det värt att beakta det faktum att du måste komma mellan enskilda platser och ta hänsyn till rådande väderförhållanden. Därför fungerar varma skor med högre överdel.

Våra förslag för kvinnor:

  • Lårhöga stövlar med knähögar är en hit de senaste åren, som är extremt feminin och sexig. Dessa typer av skor passar perfekt med klänningar och garanterar samtidigt termisk komfort. Klackar finns tillgängliga - till exempel svarta och platta klackar - t.ex. N / M svarta mocka isolerade stövlar .
  • Strumpor på en häl - denna modell känns igen av damer som gillar ovanliga, men väldigt praktiska och feminina lösningar. Bland dessa typer av förslag, strumpor på en grå LL-103p grå .
  • Höga klackar - kortare än stövlarna, de är fortfarande bra under bröllopsceremonin. Ett av de mest fashionabla förslagen är till exempel NS039P Röda röda högklackar , som du också hittar i andra färgversioner.

Våra förslag för män:

  • Jodhpur-stövlar - är utan tvekan ett av de mest valda alternativen för män för denna typ av tillfälle. De ankelhöga skorna skyddar perfekt mot förkylning och smälter samtidigt in med elegant stilisering. Ett exempel på denna typ av skor är svarta Pilpol 6030 bundna stövlar .
  • Skor - den här typen av skor är oftast vald av män för både ceremonin och bröllopsfesten. En produkt av god kvalitet ska klara provet under alla förhållanden - till exempel eleganta marinblå skor .

Vinterbröllopskor - en perfekt modell för skojs skull

När du kommer från ceremonin till platsen för bröllopskul, kan du byta skor för lättare. Tack vare detta kommer ditt ben inte att svettas och du spelar framgångsrikt på dansgolvet till gryningen.

Våra förslag för vinterkvinnors bröllopskor:

Förslag på vinterbröllopskor för män:

Ett vinterbröllop ger många stylingsmöjligheter. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med erbjudandet från ButyModne.pl - vi är övertygade om att du hittar en modell skräddarsydd efter dina behov! Njut av din shopping och ha kul fram till gryningen!