Vilka sneakers för ett barn kommer att vara bäst?


Sneakers har permanent gått in i modekanonen för barn och vuxna. Detta bekväma sportskor passar många stilar. Föräldrar köper gärna sneakers till sina barn, eftersom de är lätta att ta på, de är lätta och ser bra ut på foten. Vad ska du leta efter när du letar efter de perfekta skorna och vilka sneakers för ett barn kommer att vara bäst?

Ergonomi för användning

Ett barn som börjar gå behöver skor med rundade tår. De första stegen är en verklig utmaning för ett barn, och korrekt profilerade skor minskar risken för snubblande. Det är viktigt att sneakersna också har en bred tå, då ordnar barnets fot rätt - alla tår kommer att spridas ut - och bättre stabilisering kommer att ges under promenader. Om vi ​​letar efter skor för ett yngre barn är de mest bekväma modellerna med en flexibel sula fäst med kardborreband, som barnet ska ta på och ta av. Äldre barn kommer säkert att njuta av snörskor, som är en mindre version av sneakers för vuxna.

Storlek och passform

Att välja rätt skor för ett barn är en ganska utmaning. Ett barns fot kan växa upp till 1 centimeter på ett år. Det är bäst att kontrollera dina skor varannan månad för att se till att de fortfarande är bra. Kom ihåg att att bära för små skor är mycket ohälsosamt för ett barn. Skorna vi köper till ett barn ska alltid ha rätt storlek. Barnets fingrar kan vara cirka 5 mm från spetsen. Låt oss försöka att inte köpa skor i förväg, även om vår barns fot växer väldigt snabbt. Ett barn som rör sig för mycket i par kan ha svårt att placera fötterna ordentligt när det går och kan snubbla mer. En viktig fråga är också matchningen av skorna till foten. Sneakers ska ligga bra och hålla foten. Om barnet gillar den högre modellen - ovanför fotleden, se till att den inte sätter press på den här delen av benet.

Material och design

Sneakers kan vara tillverkade av naturläder, ekologiskt läder och syntetmaterial eller tyger. Låt oss välja skor som andas där barnets fötter svettas minst. Vissa modeller av sneakers - till exempel den ursprungliga Converse - kan tvättas i tvättmaskinen och därmed säkerställa en tillräcklig hygien. Ett bra sätt att fräscha upp dina skor är att spraya insidan av dina skor med en skofräschare. Kom ihåg att lära ditt äldre barn att byta skor och strumpor innan PE -lektionen. Detta är nödvändigt främst av säkerhetsskäl, men också av hygieniska skäl. Sneakers är mycket fashionabla skor, varför det finns många modeller på marknaden i olika utföranden. Låt ditt barn välja de skor han gillar mest. Tack vare detta kommer han att vara mer villig att bära dem, vi kommer också att undvika protester när vi byter skor på dagis eller skola. Låt oss ta hänsyn till att det är mycket viktigt för våra barn att göra avtryck inför sina kamrater. Fina skor kommer säkert att ge ditt barn självförtroende. Vi kan hitta trendiga sneakers för ett barn i KeeShoes webbutik.

Sneakers är en mycket populär typ av skor som även de minsta barnen kan bära. Kom ihåg att den modell som valts för vårt barn ska vara ergonomisk, bekväm och väl lämpad för foten. Låt oss också uppmärksamma om det beställda paret är tillverkat av material som andas och om dess mönster och färg gillar barnet. Om modellen är godkänd av ett barn kommer den säkert att bäras på och bäras hela dagen utan protester.