Vilka skor ska man ha med skjortan? Vi skingra tvivel!


En skjorta är ett universellt klädesplagg som tar en stolthet i garderoben för varje kvinna och man. Tack vare dess stora mångsidighet kan den bäras inte bara för elegant styling, utan också varje dag. Se själv om kombinationen av en skjorta med eleganta skor är det enda rätta valet, eller om valet av sportskor är en lika bra lösning.

En skjorta inte bara på helgdagar

Mode kommer och går, medan skjortor stannar. De har alltid regerat suveränt på röda mattor och intagit en hedervärd plats i många människors garderob. De är älskade av både kvinnor och män.

Inte konstigt! Skjortor är så universella att du kan bära dem inte bara på helgdagar. De är ett oskiljaktigt inslag i styling för större tillfällen, de är perfekta för kontoret och passar även bra för mindre formella tillfällen. Du kan framgångsrikt bära dem på att gå ut med vänner, på en dejt, gå runt i staden och till och med ta på dig en stranddräkt. Skjortan är just det måste ha i varje persons garderob, oavsett kön.

Många människor känner sig lite överväldigade av den stora mångsidigheten hos en skjorta och undrar vilka skor de ska ha för att se attraktiva och snygga ut. Om du letar efter färdiga lösningar har du kommit till rätt plats. Vi skingra tvivel om vilka skor vi ska ha med skjortan.

Vilka skor ska man ha med skjortan?

Skjortan är så mångsidig att den perfekt harmoniserar med både sneakers och eleganta skor. Valet av skjortskor beror dock på omständigheterna. 

När en outfit är tänkt att vara formell finns det vissa regler som inte bör brytas. Då brukar kvinnor välja klassiska höga klackar, pumps eller ballerinor och män för läder- eller mockaskor.

Om du däremot ska på ett vardagligt evenemang, till exempel ett möte med vänner, kan du leka med mode och ta ut dina bekväma sportskor ur garderoben. På en promenad kan du avslappnat kasta en skjorta över en T-shirt med ett roligt tryck, para ihop den med nonchalanta jeans och bekväma sneakers. Kom dock ihåg att den här lösningen inte fungerar för kontoret eller för examen i skolan.

Skjorta skor för henne

En skjorta är en oumbärlig del av varje affärskvinna. En skjorta i kombination med en kostym, dambyxor eller en pennkjol ovanför knäet ser väldigt professionell ut. För att slutföra denna outfit är det värt att nå skor med hög klack eller klack. Ett alternativt val kommer att vara lika eleganta, men mindre förpliktiga loafers eller ballerinor.

Skjortan i versionen för det rättvisa könet behöver dock inte begränsas endast till formella tillfällen. Den oversize skjortan är det senaste modeintyget. Bosco ser bra ut i kombination med läderbyxor, jeans med raka ben eller tajta leggings.

Att välja skor för sådan styling är väldigt enkelt. Eftersom du har bestämt dig för att fokusera på komfort, kom ihåg och välj bekväma, korta sneakers eller sneakers i neutral färg. Om du vill se lite mer elegant ut, välj sandaler på en stolpe. Glöm inte din färgmatchade handväska och dina favoritsmycken.

Under kallare dagar kommer skjortan att passa bra till knähöga stövlar och en kort kjol. En perfekt lösning kommer också att vara en kombination av en vit skjorta med ljusa jeans och bruna stövlar i mocka. Denna outfit i boho-stil kommer perfekt att komplettera en jordnära hatt.

Skjorta skor för honom

Ska du på fest i trädgården? Sportskor är ett utmärkt val för en tygkostym i en informell stil. Välj mellan en ljusgrå 7/8 avsmalnande dunbyxa, en vit skjorta och en smal jacka med enkelknapp. Du kan komplettera denna look med vita sneakers. Glöm inte snygga solglasögon som ger dig nonchalans.

Sneakers är perfekta för en ledig dejt eller möte med vänner. Om du gillar en stenig look, välj mörka slitna jeans och en rutig skjorta. Du kan sätta den på en T-shirt med originaltryck. Dessutom titta En bikerjacka i läder och en baseballkeps passar perfekt. 

Dina svärföräldrar bjöd in dig på en grillfest i trädgården? Skjortan kommer att få dig att se perfekt ut och visa dem respekt. En varm dag, välj linne som du inte kommer att svettas i. Matcha den med tygshorts som slutar precis ovanför knähöjden. Denna outfit är kompatibel med både sportskor och mocka loafers i en färg som matchar bältet. Kom dock ihåg att gömma dina strumpor. Låga fötter designade för denna typ av skor kommer att fungera utmärkt.

För formella tillfällen är valet väldigt enkelt. En skjorta som grädde på moset bredvid en kostym kräver en passande ram i form av klassiska skor. Om du vill se väldigt elegant ut, kommer svarta skor vara ett tjurfäktning. Bruna, körsbärs- eller grafitskor kommer att se bra ut.

Som du kan se är antalet möjligheter praktiskt taget oändligt. Välj den som bäst speglar din karaktär och passar omständigheterna.