Vilka skor ska jag välja med strumpor för att se snygg ut?


Overknees är en trend som populariserades av Britney Spears på 90-talet. Med musikvideon till succén "Baby One More Time" gjorde popstjärnan att strumporna sålde slut som smör och var kvar på modet i många år. Ta reda på vilka skor du ska ha med dem för att se glamorösa och snygga ut.

Overknees inte bara för skolflickor

En rutig kjol och en vit skjorta tillsammans med oklanderligt rena knästrumpor är en typisk uniform som många förknippar med skolflickor från amerikanska skolor. Lyckligtvis är lårben inte bara reserverade för skolflickor.

Du kan framgångsrikt bära dem inte bara till skolan utan också för andra, mer spännande tillfällen. De är perfekta för en dejt, en promenad runt staden eller ett möte med vänner. Over-the-knee strumpor är inte bara ett tjejigt tillägg till många stilar. Det är också ett bra komplement till vintern klädertack vare vilket även de kallaste dagarna inte kommer att vara hemska för dig. 

Detta spännande plagg kan tilltala vilken outfit som helst, förutsatt att den bärs i rätt kombination. Vi rekommenderar vilka skor att välja med strumpor för att se moderiktiga ut.

Du kan välja färg...

Innan vi kommer till sakens kärna är det värt att bekanta sig med vilka typer av knästrumpor som finns. Du kan hitta olika mönster och färger på dessa långa strumpor i butik. Neutrala nyanser som grått, svart, brunt, beige eller marinblått är perfekta för nästan vilken outfit som helst.

I vinterlandskap ser höga knästrumpor med julmotiv, som renar eller snöflingor, vackert ut. Mönstrade strumpor behöver inte se infantila ut. Slutresultatet beror på resten av stylingen du bestämmer dig för, inklusive, naturligtvis, skorna. Du har många alternativ att välja mellan. De ser bra ut med strumpor:

- gummistövlar

- stövlar

- långa stövlar med knä

- sneakers eller andra sportskor

- stift i matchande färg

- loafers

Välj komfort

Om du föredrar bekväma lösningar, sätt över knät med sneakers eller sneakers. För att förstärka den här outfitens sportiga karaktär kan du välja långa, vita strumpor med färgglada ränder runt knäna. Dessutom utrusta både en sporttröja och en rutig skjorta över en T-shirt med originaltryck passar. Till botten kan du till exempel välja trendiga rivna jeans eller bekväma leggings.

Over-the-knee skor för dåligt väder

En promenad i regnet behöver inte vara ett avlägset barndomsminne! Skaffa bekväma gummistövlar och börja jobba! Strumpor över knäet harmoniserar perfekt med gummistövlar. En lika fashionabel lösning är att kombinera dem med långa stövlar. I båda dessa versioner ser de bra ut i sällskap med en tröja.

Det viktigaste är att de sticker ut ca 2-3 cm ovanför skon. På så sätt kommer du inte bara att förse dig själv med en extra portion värme en kall dag, utan även se väldigt stilig ut.

Varning! Om du planerar att kombinera lårhöga stövlar eller stövlar, se till att välja skor som är minst en halv storlek större. På så sätt kommer du under kalla dagar utan problem kunna ta på dig även de tjockaste, ylle over-the-knä och skorna kommer inte att vara tryckande.

Over-the-knee skor för en dejt

Strumporna är väldigt feminina och passar perfekt för en middag med levande ljus eller en dejt på bio. Om du vill lämna lite till fantasin hos din andra hälft, välj en minikjol i kombination med över knä-strumpor. Komplettera denna outfit med klackar i en liknande nyans. 

Om du vill se romantisk och tjejig ut, välj pumps med bälte. Matcha den med en skjortklänning och en minimalistisk handväska. Du kommer säkert att se söt ut.

Gillar du klassiska lösningar? Välj svarta lårskor och svarta höga klackar. Vill du optiskt förlänga dina ben? Välj ljusbeige eller puderrosa strumpor och kombinera dem med skor i liknande färg. Ser du hur lätt det är?

Over-the-knee skor för jobbet

Ska du till jobbet eller ett affärsmöte? Over-the-knee strumpor kan vara en del av en snygg formell outfit. Kombinera dem helt enkelt med lackade loafers eller mockasiner och en minimalistisk högtidsklänning.

Glöm inte en lång, snygg trenchcoat och en åtsittande handväska. Om du vill se mer elegant ut, välj mörka, mörka strumpbyxor som bärs under knästrumpor.

Håll balansen

Strumpor har utan tvekan bestått tidens tand och är fortfarande på modet. Du kan framgångsrikt bära dem på kontoret, till en fest, på en dejt eller för att gå ut med vänner. De är funktionella, praktiska och feminina.

Det är viktigt att hålla sig till en regel – håll bara balansen. Skor utvalda för styling med strumpor bör vara ett perfekt komplement till resten av outfiten, och samtidigt inte ersättas av strumpor. Välj inte heller för ljusa nyanser av lårtoppar. Det finns skönhet i enkelhet. Välj neutrala, diskreta färger som subtilt kommer att komplettera hela stylingen.

Som du kan se är det inte så svårt att välja lårhöga stövlar som det kan verka. Kom ihåg att färgerna på båda dessa element kompletterar varandra och skapar en harmonisk helhet. På så sätt kommer du definitivt att se fantastisk ut!