Vilka skor passar bra till en sommarklänning? Vi rekommenderar!


Temperaturökningen och långa, soliga dagar gör att vi gärna byter tjocka tröjor och jeans till luftiga, bekväma sommarklänningar. Tack vare dem kan vi enkelt visa värdena på vår figur och njuta av lätthet och extraordinär komfort. Vilka skor ska jag välja till en sommarklänning? Kolla in våra inspirationer.

Färgen på skor för en sommarklänning - en neutral nyans eller kontrast

Kom ihåg en viktig regel när du väljer färg på dina skor - kombinera inte varma och kalla färger.

Köttfärger, d.v.s. naken eller beigesom ligger närmast din hudton. Lätta skor är perfekta som tillägg till mini- och midiklänningar, eftersom deras känsliga utseende inte bara kommer att matcha stylingen perfekt utan också gör dina ben smala och optiskt längre

En annan universell färg som du definitivt kan bära för alla tillfällen är färg svartsom kommer att lägga stil och elegans till även de mest sofistikerade och prickiga styliseringarna. Svarta höga klackar eller sandaler kommer säkert att se vackra ut när de bärs med en maxi- eller boho -stil.

Om du inte är rädd för risker och gillar icke-uppenbara kombinationer, välj en kontrast. Var inte rädd för att kombinera djärva färger som rött och grönt eller gult och indigo! Du måste dock komma ihåg att intensiva nyanser inte kommer att passa varje styling, så det är verkligen inte en bra idé när det gäller att välja vardagsskor.

Maximal bekvämlighet

Om du uppskattar komfort letar du efter en bekväm kombination, lämplig för långa promenader eller en lat eftermiddag ute, du kan bära dina favoritskor med din sommarklänning.

Sneakers för sommarklänningar är en trend som får fler och fler fans. Sportskor kommer att skapa ett bekvämt utseende i en avslappnad stil, men kan också bryta mot tillämpliga regler, vilket skapar en icke-självklar kombination med en elegant, romantisk klänning. Delikata tygsneakers är verkligen ett utmärkt val, både för passande och utsvängda, långa och korta, liksom flerfärgade klänningar. I det här fallet är du bara begränsad av din fantasi!

De kan också vara en intressant kombination sneakers. Dessa ganska massiva skor på en betydande höjd kommer att fungera bra med klänningar med ett löst, luftigt snitt med krusiduller. Denna kombination ger extra lätthet och friskhet. Du kan välja både ljusa nyanser av skor, men också lite pastellfärger som lätt matchar din styling.

Sandaler för en sommarklänning

Sandaler såväl som klassiska ballerinor eller espadriller kan framgångsrikt matchas med luftiga, sommarklänningar, både korta och utsvängda, liksom längre.

För maxiklänningar är det värt att välja romaner med en något högre sula. En lång klänning med en känslig slits kommer vackert att betona den intressanta bindningen av dina skor.

Det är också värt att överväga högklackade sandaler, som är perfekta för vardagliga utflykter och mer formella utflykter. Höga klackar i kombination med en sommarklänning gör din figur perfekt och gör att dina ben verkar mycket längre. Du kan bära dem båda med blommiga modeller i boho -stil, korta och monterade mini, men också med långa modeller som når marken.

Höga klackar till en sommarklänning

Det är definitivt den mest klassiska formen av skor som fungerar med vilken stil som helst. Höga klackar rekommenderas särskilt för midi- och ¾ -klänningar, som är de mest krävande och problematiska. Denna snitt, felaktigt matchad till figuren eller i kombination med olämpliga skor, kan visuellt förkorta benen betydligt, vilket gör att silhuetten ser mindre gynnsam ut. De höga klackarna balanserar perfekt proportionerna och ger stylingen nåd och lätthet.

Cowboystövlar för en sommarklänning? Självklart!

Cowboystövlar i kombination med en sommarklänning har blivit mer och mer populära de senaste säsongerna. Massiva skor kompletteras intressant med blommiga, luftiga klänningar med massor av krusiduller. Skor med en V-formad ovandel gör att dina ben ser smalare ut.

Kombinationen av en lösare, känslig klänning med mycket accentuerade och synliga skor är ett förslag för människor som älskar att sticka ut och inte är rädda för andras åsikter. Sådan styling kommer verkligen inte att gå obemärkt förbi!

Sommaren är en tid med experiment, olika mönster, intensiva färger och ovanliga kombinationer. Oavsett vilket tillfälle du förbereder din stilisering, bör du välja rätt tillbehör som hjälper till att skapa en harmonisk helhet. Skor är ett särskilt viktigt tillbehör - de ska inte bara vara bekväma. En korrekt monterad modell kommer säkert att berika din sommaroutfit och få dig att känna dig extremt säker! Vår guide hjälper dig säkert att fatta rätt beslut.