Vilka skor för sommaren?

Praktiska sommarskor

När du väljer sommarskor är det bäst att välja de som är så praktiska som möjligt. Först och främst ska sommarskor vara bekväma under alla aktiviteter. När utomhustemperaturerna stiger lämnar vi huset oftare, vi rör oss och går mycket mer. Därför får vi inte tillåta en situation där våra skor kommer att skrapa oss eller få våra fötter att svälla.

Även av detta skäl är det viktigt att de är tillverkade av material av god kvalitet. I detta fall fungerar skor av lämpliga material - läder, mocka, duk eller andningsnät - bäst. Det är också värt att vara uppmärksam på det monterade snittet - i vardagen kommer platta skor att fungera bäst, och i sin tur på viktiga händelser, t.ex. bröllop, är det rätta valet stabila skor på en stolpe eller kil.  

De viktigaste reglerna när du väljer sommarskor är:

  • materialet från vilket de är gjorda - helst bör skor vara tillverkade i naturläder. Men till exempel i fallet med en sådan modell som kvinnors espadriller, materialplaster som är bekväma, anpassar sig till fotens form och är andbara fungerar också;
  • storlek - Om vi ​​tvekar vilken vi ska välja, är det bättre att välja den större. På sommaren kan foten svälla lite från aktivitet och temperatur, varför lösare skor ger oss större komfort;
  • sula - beroende på dina preferenser kan vi välja en annan typ av sulan - platt, på en stolpe eller kil. Låt oss emellertid komma ihåg att långa promenader på sommaren i mycket höga skor kan vara mycket besvärande, särskilt på marken som är sand eller gräs, där vi gillar att koppla av under semestern.

Ballerinor - ett universellt val för sommaren

Ballerinor för kvinnore är en av de mest populära sommarskorna. Inte konstigt - de är väldigt bekväma, har otaliga mönster och färger och kan också väljas för både eleganta och vardagliga styliseringar. På sommaren är mocka ballerinor, som vår universella ballerina, bra Suede Super Mode ballerinas svartsom passar praktiskt taget allt.

Ballerinor bundna runt anklarna är också en riktig hit i sommar. Inte bara det, de ser väldigt snygga ut, de kommer säkert inte att glida av din fot, även när det är väldigt varmt. Kolla in ballerina modeller som svarta ballerinor med Acro bow eller rosa ballerinor med snörning bågar G-47. De är inte bara giriga och eleganta, utan framför allt otroligt bekväma!

Tofflor för sommaren

De nästa skorna som kommer tillbaka till sommaren är bekväma tofflor kvinnor. De är bekväma att bära och enkla och snabba att applicera, varför de är mycket populära bland kvinnor. Vi har ett antal olika modeller - både platta och på en kil, stift eller stolpe. Oavsett vilken variant du väljer är det viktigt att de är väl monterade på foten och inte gnider.

I sommar är flip-flops med korksål perfekt, vilket garanterar otrolig komfort och korrekt placering av foten. Du kanske gillar vår modell: flip-flops med Bona korksålsgul, som förutom att vara väldigt bekväm, också perfekt lyfter solbränna.

Genomskinliga flip flops är också en intressant lösning. Detta är ännu en hit i sommar. De är mycket flexibla, anpassar sig därför till foten och ger komfort under hela dagen. Du kan inte heller förneka dem det unika och eleganta utseendet. Ett exempel på en sådan modell kommer att vara svarta 815 genomskinliga vippor eller Genomskinliga flip-flops med Ideal Shoes-spännet brun.

Sommarskor - sandaler

Detta val är det mest uppenbara. Det finns förmodligen inget mer praktiskt och bekvämt på sommaren än välmonterad sandaler kvinnor. För mer eleganta utgångar fungerar sandaler på en kil eller stolpe perfekt, och de på en platt sulla dagligen. När det gäller sandaler är det viktigt att välja rätt storlek som inte skadar oss eller blir för stor. I en välmonterad modell kommer vi att se snygga och bekväma, oavsett omständigheter och temperatur utanför.  

Sommarsneakers

Damskor är ett mycket universellt val. De är perfekta för sportstyliseringar, men idag är det trendigt att bära dem även för eleganta klänningar. Utan tvekan är de väldigt bekväma och gör att du kan gå långa timmar utan att oroa dig för skador. På sommaren är det värt att välja sådana sneakers som är gjorda av andningsbart material.

Kom ihåg att din komfort är det viktigaste när du väljer sommarskor. Det är inte värt att bry sig i skor som kommer att vara för höga, för hårda eller inte anpassade till fotens storlek. Det viktigaste är att känna sig fri och lätt, särskilt under höga temperaturer. I vår butik erbjuder vi ett brett urval av sommarskor för kvinnor och vi är övertygade om att många modeller kommer att tilltala dig. Välkommen!