Vilka skor för ett sommarbröllop?

Sommarbröllopskor - framför allt komfort

Innan vi presenterar en idé om vilka skor för ett sommarbröllop ska välja, ger vi några regler för att välja en praktisk modell. På grund av det faktum att bröllopet inte är några timmar ute, men vanligtvis varar från eftermiddagen till morgonen nästa dag, kommer du att tillbringa en lång tid i dem och komfort är viktigt. Dessutom kommer du inte vara på bara en plats i dina skor - en ceremoni på registerkontoret eller i kyrkan, sedan överföra till bröllopshallen, dansa, gå utanför för att prata med nära och kära och sedan återvända hem. Det beräknas att under bröllop övervinner den genomsnittliga gästen till och med flera kilometer och tiotusentals steg! Vi behöver inte övertyga dig om att bekväma skor är grunden!

 • Justera storleken efter dina behov.
 • Välj en stabil modell med en bekväm klack.
 • Beställ skor i förväg för att få tid att dela dem och testa.
 • Se till att dina skor inte är för lösa - de får inte falla av dina fötter under dansen!
 • Damer bör justera hälens höjd efter deras kapacitet - om de bär den här typen av skor bara några gånger per år är det värt att välja lägre, t.ex. på en stolpe eller kil.
 • För män med en bred fot rekommenderar vi att du väljer skor med en bred tålock så att de inte skadar dem.
 • Under heta dagar rekommenderar vi att du väljer andningsskor som gör att din fot kan andas - t.ex. damsandaler eller mäns loafers .

Kom också ihåg byte av skor - även den mest bekväma, beprövade modellen kan göra dig besviken den dagen efter många timmars kul. Ha ett bekvämt alternativ uppåt på ärmen för att låta fötterna andas. Vi försäkrar dig att varken det unga paret eller någon av bröllopsgästerna kommer att vara arga på dig om du klä upp eleganta herrskor eller dampumpar för bekväma sneakers eller ballerinor . Det handlar om kul!

De mest populära modellerna av skor för ett sommarbröllop för kvinnor

Damer vill till varje pris se galna ut under sådana evenemang. Varje kvinna kan anpassa stilen till sina preferenser, smak, figur och rådande mode. Gäller samma sak för skor? Till stor del, ja om det uppfyller kriterierna i första stycket. Om skorna är bekväma, stabila och bekväma att ha på sig även i flera timmar - kan du vägledas av estetik. Här är våra idéer, vilka skor för ett sommarbröllop är bäst!

 • Höga klackar - detta är en typ av skor som alla kvinnor älskar av visuella skäl. Det slimmar benet, ser elegant ut och går med vilken stilisering som helst. Bland de mest fashionabla förslagen är alltid klassikerna - till exempel SHELOVET svarta pumpar på stolpen eller en mer extravagant modell som sandaler på en hög klack med skor .
 • Kilar - bland den här typen av skor finns många pumpar och sandaler som kvinnor älskar. De är stabila men ändå eleganta och optiskt förlänga figuren. Den ivrigt valda modellen är till exempel marinblå pumpar på Alice kilklack .
 • Skor på stolpen - dessa kan ha olika höjd, form eller färg. De garanterar ett stabilt steg, komfort och fortfarande fenomenalt smala ben, lägg till några centimeter. Det finns många alternativ, till exempel Weide svarta pumpar med en glitterklack eller Nio Nio klassiska röda pumpar .
 • Platthälskor - sandaler, ballerinor, sneakers, moccasins, espadrilles. Det finns många varianter, varför vi vet att om du inte gillar höga skor eller letar efter en förklädnadsmodell, hittar du i vårt sortiment en lösning anpassad efter dina behov. Bland alternativen inkluderar Nio Nio svarta ballerinor med en båge som är en hit i sommar!

Sommarbröllopskor för män - några idéer för en intressant stilisering

Herrar bland förslagen till skor för ett sommarbröllop har också många alternativ. Naturligtvis är den mest populära klassikern i form av läderskor. Där kan dock mängden varianter vara yr och vi är övertygade om att de modeller som finns i vårt erbjudande kommer att uppfylla förväntningarna hos de mest krävande kunderna. Dessutom kan du välja andra modeller om du gillar lite variation och vill bryta elegansen med en mer sportig sommarkats. Här är våra förslag!

 • Läderskor - denna typ av skor passar perfekt till alla kostymer och ger stil till det eleganta och eleganta. Knuten, halkad i, med applikationer, smidig, i olika färger - det finns många möjligheter. Det är värt att anpassa urvalet till de önskemål och stil som du har till ditt förfogande. Till exempel fungerar alltid trendiga bruna Tur-läderbindande skor eller luftiga, idealiska för sommarens sportskor Riko 694 .
 • Moccasins - detta är hiten under de senaste åren, som alltmer väljs av män som föredrar komfort och en ovanlig look. Du kan till exempel välja bundna svarta sjömanslaffar eller eleganta Pilpol-loafers svarta Pilbut 01-skor .
 • Sneakers - om du älskar sportstil och är villig att bryta konventionella lösningar rekommenderar vi skor i form av olika typer av gymnastikskor som passar bra med kostymer. Till exempel vita skor Converse Chuck Taylor All Star .

Vi hoppas att vi hjälpte dig att bestämma vilka skor för ett sommarbröllop som är bäst. Välj från ButyModne.pl och erbjuder en variant som är skräddarsydd efter dina behov och dans i dem till gryningen. Lycklig shopping och galet kul!