Vilka skor för ett höstbröllop?


Gyllene polska hösten - den något nedtonade solen, bladens gyllene färger och de fortfarande relativt höga temperaturerna gör september och oktober till de månader då unga par bestämmer sig för att lova kärlek fram till sin död. Ibland misslyckas dock vädret, så bröllopsgäster undrar vilken outfit man ska förbereda för denna dag. Vi föreslår vilka skor för ett höstbröllop som blir bäst!

En månad är viktigt

Hösten är en säsong på året som är extremt varierande när det gäller väderförhållanden. Varma dagar, som fortfarande påminner om sommar och helgdagar, alternerar med regniga och blåsiga dagar. Ett sammanbrott inträffar oftast i oktober eller november, då vi börjar tänka mer och mer på den kommande vintern. Det är därför, när du beslutar om valet av garderob för ett bröllop, bör du ta hänsyn till den månad då ceremonin ska äga rum.

  • I september kan du med säkerhet förutspå att vädret när det gäller temperatur kommer att vara tillfredsställande - oftast är det över 15 grader och nederbörd är inte frekvent. Det är mycket mer troligt att det kommer att finnas sol på en något grumlig himmel med vindbyar av sommarvind. Därför är det optimalt att välja bekväma skor som ger fötterna andning och komfort. Så vi rekommenderar damer sandaler och skyttlar. För män är de acceptabla mockasiner och traditionella skor.
  • Oktober kan vara mycket föränderlig. Det kan vara soligt och trevligt, men lika regnigt och blåsigt. Så låt oss ta på oss skor för ett höstbröllop som skyddar foten lite mer än lätta sandaler. Så höga klackar, pumpar och låga skor kommer att fungera. Herrar bör välja klassikerna och välja läder-slipade eller bundna skor.
  • November är en månad då vi tänker mer och mer på snö, frost och pulka. Det kan dock vara annorlunda - det kan finnas frost och nederbörd, men också temperaturen över 10 grader och solen kan vara full. Så låt oss förbereda oss för olika omständigheter och kontrollera väderprognoserna. Ett bra beslut blir t.ex. högklackade stövlarsom så småningom blir till stift eller ballerinor redan i rummet. För män rekommenderar vi fortfarande klassikerna - skor är alltid ett bra beslut!

Skor för ett höstbröllop - tröst framför allt

Oavsett tid på året måste dräkten för bröllopet vara bekväm. Detta gäller främst skor där du kommer att tillbringa långa timmar. Oftast börjar ceremonin tidigt på eftermiddagen - runt 14 och slutar tidigt på morgonen. Du måste känna dig bekväm att ha skor i så många timmar. Det är ingen fråga om tryck, nötningar eller brist på stabilisering. Därför rekommenderar vi inte att välja obevisade skor - beställ din modell och gör en repetition. Festa med vänner, ett datum, en promenad eller hemdans bör se till att dina skor kommer att göra susen för en helkvällsfest.

De flesta damer kan inte föreställa sig en sådan händelse utan höga klackar. När du väljer en modell för dig själv bör du dock vara uppmärksam på stiftets höjd anpassad efter dina förmågor. Damer som tillbringar några timmar i höga klackar dagligen eller går på träffar eller träffar med vänner varje helg, har råd med ett högre alternativ - t.ex. klackskor i svart mocka eller svarta öppna pumpar på stolpen. För kvinnor som inte bär dem dagligen rekommenderar vi lägre och mer stabila varianter - t.ex. på en stolpe eller kilklackar, som t.ex. kile pumpar i svart mocka eller Nio Nio klassiska röda pumps.

Ta med extra skor till ditt höstbröllop

På grund av det faktum att du kommer att spendera många timmar i skor, är det alltid värt att ha en extra modell för en förklädnad. Detta gäller både kvinnor som vill byta höga stövlar till förmån för låga, bekväma varianter - t.ex. ballerinor, mockasiner eller till och med flip -flops, liksom män. Herrar kan framgångsrikt byta skor för fler sporter - t.ex. sneakers eller mockasiner. Naturligtvis är utseende och ett elegant, snyggt utseende viktigt. Ingen kommer dock skylla dig när du, efter den officiella delen, när det är dags för jättekul, bär bekväma skor. Dessutom innehåller vår butiks erbjudande snygga varianter, perfekt matchande även med en elegant kostym - t.ex. herrklassiker vita skor Converse Chuck Taylor All Star om damer rosa mockasiner damer champagne. För brudparet och andra evenemangsarrangörer, t.ex. föräldrar, vittnen, är det viktigaste att alla ska känna sig lugna och komma ihåg bröllopet på bästa möjliga sätt. Så istället för att hålla plåster på fötterna de närmaste dagarna eller avstå från att dansa på dansgolvet, skaffa dig bekväma skor och ett extra par för en förklädnad! Vi är övertygade om att det kommer att vara rätt beslut!

Vi hoppas att vi hjälpte dig att bestämma vilka skor för ett höstbröllop som är värda att välja. Var noga med att lära känna erbjudandet i vår butik, där vi ger kunderna många modeller perfekta för ett sådant tillfälle - för kvinnor, män och barn. Glad shopping och mycket roligt från KeeShoes -teamet!