Vilka skor för ett bröllop på vintern?


Vintern är inte den mest populära säsongen för att gifta sig. Trots att vissa par, på grund av den snabba deadline, lägre pris eller bara preferenser, bestämmer sig för att gifta sig under vintersäsongen. Då uppstår frågan bland gästerna - vilka skor för ett bröllop på vintern? Behöver du byta skor? Eller kanske jag kan göra det i pumpar eller låga skor? Vi skingrar alla tvivel och ger råd om vilken modell som är värd att välja!

Skor för ett bröllop på vintern - välj komfort och funktionalitet

Väderförhållandena i Polen under vintern varierar. Från temperaturer under 10 grader, när solen blinkar, regnar det och vinden blåser till riktigt frostiga dagar, då termometrarna är långt under 0 grader och vägarna är täckta med snö. Valet av skor bör därför anpassas till rådande väder. Skorna måste vara varma och bekväma, och de måste också ge tillräcklig stabilitet - även när det kan finnas ett lager frost på vägen. Därför rekommenderar vi att du väljer vinterskor av god kvalitet under ceremonin och överför till bröllopssalen. Bland dem förstås damskor och herr Chelsea stövlar. Damer kan också tycka om dem byxor - t.ex. på en häl, en stolpe eller en kilklack.

När du väljer stugor för ett bröllop på vintern är det värt att överväga flera element:

  • Välj rätt storlek, men kom ihåg att skorna inte får nypa dig eller nypa dig;
  • Damer bör välja skor med en stabil häl - t.ex. på en stolpe istället för en hög klack;
  • Vi rekommenderar att du ser till att den valda skomodellen inte blir våt, eftersom vintervädret kan överraska dig.
  • Skor med en tjock sula kommer att vara bäst - det kommer att isolera benet från marken, vilket garanterar termisk komfort.

Tänk också på att när bröllopsceremonin är över kommer gäster att bjudas in till bröllopssalen, där temperaturen kommer att vara helt annorlunda. Det är därför viktigt att byta skor - lätta, bekväma och perfekta för dans. Mina herrar borde ha i ärmen skoroch damerna är favoriter skyttlar om ballerinor. Vi rekommenderar vilka modeller av skor som är perfekta för ett vinterbröllop som är på topp!

Vilka skor ska jag ha på ceremonin?

Bröllopsceremonin hålls vanligtvis i en kyrka eller på registerkontoret, mindre ofta på den plats där bröllopet kommer att äga rum. Därför är det värt att ta hänsyn till det faktum att du måste resa mellan olika platser och ta hänsyn till rådande väderförhållanden. Därför fungerar varma skor med högre överdel bra.

Våra förslag för kvinnor:

  • Over-the-knee over-the-knee stövlar är en hit de senaste åren, vilket är extremt feminint och sexigt. Dessa typer av skor harmoniserar perfekt med klänningar och garanterar samtidigt termisk komfort. Det finns modeller med klackar - t.ex. svarta höga klackaroch platt - t.ex. N / M svart mocka isolerade stövlar.
  • Strumpor med hög klack - denna modell uppskattas av kvinnor som gillar ovanliga, men mycket praktiska och feminina lösningar. Bland dessa typer av förslag grå strumpbyxor på häl LL-103p Grå.
  • Högklackade stövlar - kortare än stövlar, de är fortfarande bra för bröllopsceremonier. Ett av de mest fashionabla förslagen är t.ex. Röda högklackade stövlar NS039P Rödsom du också hittar i andra färgversioner.

Våra förslag för män:

  • Chelsea stövlar - detta är utan tvekan ett av de mest valda alternativen av män för denna typ av tillfälle. Stövlar som når anklarna skyddar perfekt mot kylan och matchar samtidigt den eleganta stylingen. Exempel på denna typ av skor är Svart bundna Pilpol 6030 stövlar.
  • Skor - denna typ av skor väljs oftast av män både för ceremonin och för en bröllopsfest. En produkt av god kvalitet bör klara provet under alla förhållanden - t.ex. eleganta marinblå skor.

Skor för ett bröllop på vintern - en modell perfekt för skojs skull

När du väl har tagit dig från ceremonin till platsen för bröllopsfesten kan du byta till lättare skor. Tack vare detta kommer du inte att svettas på ditt ben och du kommer att ha kul på dansgolvet till gryningen.

Våra vinterbröllopskor för kvinnor:

Skor för ett vinterbröllop för män:

Ett bröllop på vintern erbjuder många stylingmöjligheter. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med erbjudandet från KeeShoes -butiken - vi är övertygade om att du hittar en modell som uppfyller dina behov! Vi önskar dig framgångsrik shopping och mycket roligt till gryningen!