Vilka skor för ett bröllop på sommaren?


Sommaren är den mest populära säsongen för bröllop. Unga människor är ivriga att njuta av charmen i vädret som denna period erbjuder. Det är också en bekväm tid för gästerna - semestern är gynnsam för semester och resor, och vädret utanför uppmuntrar till möten med nära och kära och roligt till gryningen. Men en fråga uppstår - vilka skor för ett bröllop på sommaren! Vi bestämde oss för att samla den viktigaste informationen för att hjälpa dig att fatta detta beslut. Här är våra tips!

Skor för ett bröllop på sommaren - komfort framför allt

Innan vi presenterar en uppfattning om vilka skor för ett bröllop på sommaren som ska väljas, ger vi några regler för att välja en praktisk modell. På grund av att bröllopet inte är en avgång på några timmar, utan vanligtvis varar från eftermiddagen till morgonen nästa dag, kommer du att spendera lång tid i dem och komfort är viktigt. Dessutom kommer du inte bara att vara på ett ställe i skor - en ceremoni på registret eller i en kyrka, sedan en transfer till bröllopssalen, dansa, gå ut för att prata med nära och kära och vänner och sedan återvända hem. Det uppskattas att under ett bröllop kan den genomsnittliga gästen resa flera kilometer och tiotusentals steg! Så vi behöver inte övertyga dig om att bekväma skor är viktiga!

 • Justera storleken efter dina behov.
 • Välj en stabil modell med en bekväm häl.
 • Beställ dina skor i förväg så att du hinner gå runt och testa dem.
 • Se till att dina skor inte är för lösa - de får inte falla av fötterna medan du dansar!
 • Damer bör anpassa hälhöjden efter deras förmågor - om de bara använder den här typen av skor några gånger om året är det värt att välja en lägre, t.ex. på en stolpe eller kilklack.
 • För män med en bred fot rekommenderar vi att du väljer skor med en bred tå så att de inte gör ont.
 • Under varma dagar rekommenderar vi att du väljer luftiga skor som låter foten andas - t.ex. damsandaler om herrloafers.

Kom också ihåg att byta skor - även den mest bekväma, beprövade modellen kan göra dig besviken efter många timmars skoj. Ha ett bekvämt alternativ i ärmen för att låta fötterna andas. Vi försäkrar dig om att varken de nygifta eller någon av bröllopsgästerna kommer att skylla dig om du klär dig elegant herrskor om dampumpar på bekväma sneakers eller ballerinor. Det handlar om att ha kul!

De mest populära modellerna av skor för ett sommarbröllop för kvinnor

Damer till varje pris vill se fantastiska ut under denna typ av evenemang. Varje kvinna kan anpassa stylingen till hennes preferenser, smak, figur och rådande mode. Gäller samma sak för skor? Mestadels ja, så länge det uppfyller kriterierna i första stycket. Om skorna är bekväma, stabila och bekväma att bära även i flera timmar - kan du följa estetiken. Här är våra idéer om vilka skor för ett sommarbröllop som kommer att vara bäst!

 • Höga klackar - en typ av skor som alla kvinnor älskar visuellt. Det slimmar benet, ser elegant ut och passar alla stylingar. Bland de mest fashionabla förslagen finns det alltid klassiker - t.ex. SHELOVET svarta pumpar på stolpen eller en mer extravagant modell som sandaler på en nål med öron.
 • Kilar - bland denna typ av skor finns det många pumpar och sandaler som kvinnor älskar. De är stabila, men ändå snygga och förlänger figuren optiskt. En populär modell är t.ex. marinblå kilpumpar Alice.
 • Skor på en stolpe - dessa kan ha en annan höjd, form eller färg. De garanterar ett stabilt steg, komfort och får fortfarande benen att se smalare ut och lägger till lite centimeter samtidigt. Det finns många alternativ, t.ex. Weide svarta pumps med brokad häl eller Nio Nio klassiska röda pumps.
 • Platta skor - sandaler, ballerina, sneakers, mockasiner, espadriller. Det finns många varianter, så vi vet att om du inte gillar höga stövlar eller letar efter en modell för en förklädnad, hittar du en lösning anpassad efter dina behov i vårt sortiment. Bland alternativen ingår Nio Nio svarta ballerinor med rosettsom är en hit i sommar!

Sommarbröllopsskor för män - några idéer för en intressant styling

Mina herrar, bland erbjudandena om skor för ett bröllop på sommaren har också många alternativ. Naturligtvis är den mest populära klassikern i form av läderskor. Där kan dock många varianter göra dig yr och vi är övertygade om att de modeller som finns i vårt erbjudande uppfyller förväntningarna hos de mest krävande kunderna. Dessutom, om du gillar lite variation och vill bryta elegansen med en mer sportig sommar accent - kan du välja andra modeller. Här är våra förslag!

 • Läderskor - denna typ av skor passar perfekt in i alla kostymer och ger stylingen ett elegant och elegant utseende. Knuten, slip -on, med applikationer, slät, i olika färgvarianter - det finns många möjligheter. Det är värt att anpassa valet till preferenser och stil på kostymen du har till ditt förfogande. De kommer till exempel alltid att vara på modet bruna läderskor, bundna Tur eller luftig, perfekt för sommaren Riko 694 sportskor för män.
 • Mockasiner - en hit de senaste åren, som allt oftare väljs av män som fokuserar på komfort och ett extraordinärt utseende. Du kan till exempel välja bunden svarta marinblå loafers eller elegant Pilpol, svarta mockasiner, skor Pilbut 01.
 • Sneakers - om du älskar sportstil och är villig att bryta konventionella lösningar rekommenderar vi skor i form av olika typer av sneakers som passar bra till kostymer. Detta, till exempel vita Converse Chuck Taylor All Star skor.

Vi hoppas att vi hjälpte dig att bestämma vilka skor för ett sommarbröllop som kommer att bli bäst. Välj en variant från KeeShoes -erbjudandet som passar dina behov och dansa i dem tills gryningen. Glad shopping och galet kul!