Vilka skor för ett bröllop på hösten?

Månaden är viktig

Hösten är en säsong som är väldigt mångfaldig när det gäller väderförhållanden. Varma, fortfarande påminner om sommaren och semestern dagar, är sammanflätade med regniga och blåsiga. Kollapsen inträffar vanligtvis i oktober eller november, när vi i allt högre grad tänker på den närmande vintern. Det är därför du väljer en bröllopsgarderob och bör tänka på vilken månad ceremonin ska äga rum.

  • I september kan du säkert förutsäga att vädret i termer av temperatur kommer att vara tillfredsställande - oftast är det över 15 grader, och nederbörd är inte ofta. Det är mycket mer troligt att solen kommer att vara på himlen något molnig med sommarbris. Därför är det optimalt att välja bekväma skor som ger andningsförmåga och komfort för dina fötter. Därför rekommenderar damer sandaler och pumpar . Moccasins och traditionella skor är tillåtna för män.
  • Oktober kan vara mycket föränderlig. Det kan vara soligt och trevligt, men också regnigt och blåsigt. Så låt oss ta på oss höstens bröllopskor som täcker din fot lite mer än lätta sandaler. Så klackar, pumpar och skor kommer att fungera. Herrar bör fokusera på klassikerna och välja slip-on eller bundna läderskor.
  • November är en månad när vi tänker mer och mer på snö, kyla och kälka. Men det varierar - det kan finnas frost och nederbörd, men det kan också vara en temperatur över 10 grader och solen är full. Så låt oss göra oss redo för olika omständigheter och kolla väderprognosen. Ett bra beslut är till exempel högklackat , som så småningom kommer att ändras till höga klackar eller ballerinor när du redan är i rummet. För män rekommenderar vi fortfarande klassikerna - skor är alltid ett bra beslut!

Höstens bröllopskor - framför allt komfort

Oavsett säsong måste bröllopskläderna vara bekväma. Detta gäller främst skor där du kommer att tillbringa långa timmar. Oftast börjar ceremonin i början av eftermiddagen - runt 14 och slutar vid gryningen. Under så många timmar i skorna måste du känna dig bekväm. Det är ingen fråga om tryck, skador eller instabilitet. Vi rekommenderar inte att du väljer okontrollerade skor - beställ din modell och gör en repetition. Ett parti med vänner, ett datum, en promenad eller hemmadans bör se till att dina skor klarar examen vid hela natten.

De flesta damer kan inte föreställa sig en sådan händelse utan höga klackar. Men när du väljer en modell för dig själv, var uppmärksam på höjden på stiftet anpassad till dina förmågor. Damer som tillbringar flera timmar i höga klackar varje dag eller varje helg går på datum eller träffar vänner med dem, har råd med en högre variant - till exempel svarta mocka klackar på plattformen eller svarta exponerade pumpar på posten . För kvinnor som emellertid inte bär dem varje dag rekommenderar vi lägre och mer stabila varianter - t.ex. på stolpar eller kilar, som svarta mockapumpar på kilen eller Nio Nio klassiska röda pumpar .

Ta extra skor för ett höstbröllop

Eftersom du har många timmar i skor är det alltid värt att ha en extra modell för din förklädnad. Detta gäller både damer som vill byta höga skor för låga, bekväma varianter - t.ex. ballerinor, moccasins eller till och med flip flops, liksom män. Gentlemen kan framgångsrikt byta skor för mer sport - till exempel sneakers eller moccasins. Naturligtvis är närvaron och det eleganta, snygga utseendet viktigt. Men ingen kommer att skylla på dig, när du efter den officiella delen, när det är dags för kul, ta på dig bekväma skor. Dessutom erbjuder vår butik eleganta varianter som kombineras bra med en elegant kostym - till exempel klassiska vita skor för män Converse Chuck Taylor All Star eller kvinnors rosa champagnemockasiner . För ett ungt par och andra evenemangsarrangörer, t.ex. föräldrar, vittnen, är det viktigaste att alla ska känna sig lugna och komma ihåg bröllopet så bra som möjligt. Så istället för att fästa fötterna på lappar under de närmaste dagarna eller ge upp dans på dansgolvet, fyll i bekväm skor och ett extra par för förklädnad! Vi är övertygade om att detta kommer att vara rätt beslut!

Vi hoppas att vi hjälpte dig att bestämma vilka skor för ett bröllop på hösten som är värda att välja. Var noga med att kolla in vår butiks erbjudande, där vi ger kunder många modeller som är perfekta för ett sådant tillfälle - för kvinnor, män och barn. Njut av shopping och fantastiska kul önskar teamet ButyModne.pl!