Vilka fotledskor för barn?

Regler för att välja rätt skor för barn

Vi bör ta hand om våra barns fötter från de allra första stegen. Korrekt utvalda skor hjälper, vilket möjliggör korrekt utveckling och korrekt funktion av foten. Det bör komma ihåg att även den minsta oregelbundenheten i fotens struktur kan leda till patologiska förändringar i höft-, knä- och ryggleden. Därför är det viktigt att välja skor av hög kvalitet.

När du väljer barnskor finns det några viktiga regler att tänka på:

  • Material - skor ska vara gjorda av naturliga material eller andningsbara material. De måste vara resistenta mot skador och skydda mot skador. Fodret bör företrädesvis vara tillverkat av läder.
  • Förstyv häl - säkerställer stabilitet och håller hälen i rätt läge, säkerställer korrekt positionering av hela foten. Förstyvda klackar är ett mycket viktigt inslag i barnskor, eftersom de skyddar mot deformitet eller krokiga fötter i framtiden.
  • Övre övre över vristen - tack vare detta kommer barnets fötter att vara stabila, och samtidigt kommer deras rörelser inte att vara begränsade.
  • Hög och bred spets - barnet kommer då att ha utrymme för korrekt placering av fingrarna och kan flytta dem fritt.
  • Flexibel sula - det är bäst att inte vara för mjuk, men inte för stel. Hon bör inte heller glida, eftersom det kan göra att barnet faller. En bra sula ska vara flexibel och halkfri.
  • Bred häl - skorna bör inte vara högre än 1,5 cm, men ska ha en bred häl, vilket kommer att vara tillräckligt stöd för hälen.
  • Väl anpassad storlek - babyskor bör anpassas till hans fötter. De kanske inte är för korta, eftersom det kan vara orsaken till förvrängda fötter. De kommer inte att arbeta för stora skor, eftersom de inte ger tillräcklig stabilitet och sulan böjer sig på fel plats.

Babyskor och skor

Skor och stövlar Barnskor är en typ av skor som fungerar bra oavsett ålder. Om vi ​​väljer storleken och materialet från vilka de är gjorda kommer de att vara mycket bekväma och bekväma att bära.

När du väljer skor och skor är det värt att komma ihåg att skor ska vara längre än foten med cirka 8 till 10 mm på grund av att barnets fot växer mycket snabbt och ökar dess längd. Benet rör sig också ofta framåt medan man går, så en sådan reservdel är en idealisk lösning. Barnskor och skor bör också ha en liten häl. För små barn bör höjden vara cirka 5 mm och för 3-4 år gammal cirka 10 mm. 5 och 6 år bör ha en 20 mm hög klack och barn under 10 år 25 mm.

Bland barnens skor och stövlar hittar vi de som är fästa med kardborrband, till exempel en trevlig och bekväm modell pojkestövlar Ren But 1423 grå eller glänsande skor med kardborrband Ren But 3229 ljuslila för flickor. Denna lösning är väldigt bekväm och sparar samtidigt mycket tid, eftersom skor kan sättas på ditt barns fötter mycket snabbare. Vi erbjuder också många förslag till fans av traditionella bundna skor, t.ex. Adi sportskor American Club skor för flickor eller knutna barnstövlar Ren But 1501 grön för pojkar.

Stövlar för barn

Stövlar för barn är ett bra val för höst- och vintermånaderna. Alla modeller är korrekt profilerade och anpassade till barnets fot. De har också berikats med antibakteriella och svampdämpande skär som skyddar barnets fötter även under timmar med lek. Anmärkningsvärt är stövlarnas sulan, som är tillräckligt flexibel och motståndskraftig mot nötning. Tack vare detta är stövlarna mycket bekväma och glider inte på släta ytor. Alla stövlar har också en styv hälbänk, vilket garanterar korrekt stabilitet och förhindrar skador och skador. För närvarande inkluderar vårt erbjudande bekväma och eleganta American Club barnstövlar och stövlar för barn Ren Butsom tilltalar de yngsta och deras föräldrar.

Regnstövlar för barn

Alla barn älskar att leka i regnet och hoppa i pölar. Det är därför stövlar för barn är de nödvändiga skor för regniga dagar. För närvarande har vi ett stort urval av olika färger och wellies på marknaden. Det viktigaste är att de är mycket funktionella. De skyddar mot olika atmosfäriska faktorer, säkerställer fotens stabilitet och är tillräckligt flexibla. I vårt butiks erbjudande hittar du färgglada modeller med karaktärer från sagor, t.ex. blå Ice Land-stövlar, men också funktionella och samtidigt trevliga American Club Wellies strumpa + infoga amerikanska hästar, som är perfekta för höst och vinter. 

Sammanfattningsvis är det mycket viktigt att välja rätt skor för ditt barn. Vristskor för barn garanterar stabil stabilitet och säkerhet. Om du vill att ditt barn ska njuta av friska fötter, känna sig bekväma och bekväma, även under timmar med kul och promenader, uppmuntrar vi dig att bekanta dig med vårt erbjudande. Vi hjälper dig gärna med att välja rätt skor för ditt barn.