Vilka fotkängor för barn?


Att välja rätt skor för ett barn är inte så lätt. Oroade oss för våra barns säkerhet, vi vill välja skor som ger högsta komfort, fotens stabilitet och som inte skaver eller skadar barnet. En viktig aspekt är också lämpligt material från vilket de är gjorda. Höga skor kommer att vara ett bra val som ger tillräcklig stabilitet för barns fötter. I följande artikel kommer vi att ge dig råd om vilka fotstövlar för barn som är bäst att välja.

Regler för att välja rätt skor för barn

Vi bör ta hand om våra barns fötter från det ögonblick de tar sina första steg. Detta kommer att hjälpas av korrekt utvalda skor som möjliggör korrekt utveckling och korrekt funktion av foten. Man bör komma ihåg att även den minsta avvikelsen i fotens struktur kan resultera i sjukliga förändringar i höft-, knä- och ryggraden. Det är därför det är så viktigt att välja högkvalitativa skor.

När du väljer barnskor är det värt att komma ihåg några viktiga regler:

  • Tillverkningsmaterial - skor ska vara gjorda av naturmaterial eller luftiga material. De måste vara resistenta mot skador och skydda mot nötning. Helst ska fodret vara av läder.
  • Förstärkt häl - ger stabilitet och håller hälen i rätt läge, vilket säkerställer korrekt placering av hela foten. Förstärkta klackar är ett mycket viktigt inslag i barnskor, eftersom de skyddar mot varus- eller valgusfötter i framtiden.
  • Överdelen når över fotleden - tack vare detta kommer barnets fötter att vara stabila, och samtidigt kommer deras rörelser inte att begränsas.
  • Hög och bred spets - barnet får då plats för korrekt positionering av fingrarna och kommer att kunna röra dem fritt.
  • Flexibel sula - helst inte för mjuk, men inte heller för stel. Det ska inte heller glida, eftersom det kan orsaka att barnet faller. En bra sula ska vara flexibel och halkfri.
  • Bred häl - skor ska inte vara högre än 1,5 cm, men bör ha en bred häl som ger tillräckligt stöd för hälen.
  • Väl passande storlek - barnskor ska passa längden på fötterna. De får inte vara för korta, eftersom det kan orsaka deformation av fötterna. Skor som är för stora fungerar inte heller, eftersom de inte ger tillräcklig stabilitet och sulan böjer sig på fel plats.

Stövlar och skor för barn

Stövlar och stövlar Barnskor är en typ av skor som fungerar utmärkt, oavsett ålder. Om vi ​​väljer storlek och material från vilket de är gjorda kommer de att vara mycket bekväma och bekväma att bära.

När du väljer stövlar och skor är det värt att komma ihåg att skorna ska vara längre än foten med cirka 8 till 10 mm på grund av att barnets fot växer mycket snabbt och ökar dess längd. Benet rör sig ofta framåt när man går, så ett sådant lager kommer att vara en idealisk lösning. Barnskor och stövlar bör också ha en liten häl. För små barn bör dess höjd vara cirka 5 mm, och för 3-4-åringar bör den vara cirka 10 mm. 5 och 6-åringar ska ha en 20 mm hög klack och barn under 10 gånger 25 mm.

Bland barnskor och kängor kan vi hitta de som är fästa med kardborreband, t.ex. en snygg och bekväm modell pojkskor Ren But 1423 grå eller glänsande Kardborreskor Ren But 3229 ljuslila för tjejer. Denna lösning är mycket bekväm och sparar samtidigt mycket tid, eftersom skorna kan sättas på barnets fötter mycket snabbare. Vårt erbjudande innehåller också många förslag för fans av traditionella snörskor, t.ex. Adi American Club skor för tjejer eller bundna Ren Men barnbyxor 1501 grönt för pojkar.

Barnskor

Barnskor är ett bra val för höst- och vintermånaderna. Alla modeller är korrekt utformade och monterade på barnets fot. De är också berikade med antibakteriella och svampdödande innersulor som skyddar barnets fötter även under många timmars lek. Anmärkningsvärt är stövlarnas sula, som är tillräckligt flexibel och motståndskraftig mot nötning. Tack vare detta är stövlarna mycket bekväma och glider inte på släta ytor. Alla stövlar har också en styv hälräknare, vilket säkerställer korrekt stabilitet och förhindrar skador och nötningar. För närvarande innehåller vårt erbjudande bekväma och snygga American Club barnskor och stövlar för barn Ren Butsom säkert kommer att tilltala de yngsta och deras föräldrar.

Regnstövlar för barn

Alla barn älskar att leka i regnet och hoppa i vattenpölar. Det är därför gummistövlar för barn är de oumbärliga skor för regniga dagar. För närvarande har vi ett stort urval av olika färger och mönster av wellington stövlar på marknaden. Viktigast av allt, de är mycket funktionella. De skyddar mot olika väderförhållanden, ger fötterna stabilitet och är tillräckligt flexibla. I vår butiks erbjudande hittar du färgglada modeller med sagokaraktärer, t.ex. blå Frysta regnstövlar, men också funktionella och fina på samma gång American Club Galoshes strumpa + amerikansk hästinsatssom är perfekta för höst och vinter. 

Sammanfattningsvis är det mycket viktigt att välja bra skor för ditt barn. Barns stövlar ger dem tillräcklig stabilitet och säkerhet. Om du vill att ditt barn ska njuta av friska fötter, känna sig bekväm och bekväm, även under många timmars lek och promenader, uppmuntrar vi dig att bekanta dig med vårt erbjudande. Vi hjälper dig gärna att välja rätt skor för ditt barn.