Vilka cykelskor blir bäst?


Vårens början är den bästa tiden att börja cykelsäsongen. Fritidsridning med två hjul kräver ingen särskild utrustning. Om antalet kilometer på mätaren ökar varje dag är det värt att överväga cykelskor. Tack vare dem kommer det att vara ett riktigt nöje att röra sig på två hjul. Vilka skor för cykling blir bäst?

Specialiserade cykelskor

Cyklister vet mycket väl att rätt skor kan hjälpa dem att förbättra sina prestanda. Det är därför de gillar att bära skor avsedda för installation i SPD -systemet när de cyklar. Denna lösning är oftast utrustad med tvåhjulingar som är avsedda att övervinna många kilometer sträckor. Vad är SPD? Det är ett system tack vare vilket skorna kan anslutas till specialanpassade cykelpedaler. Professionella cykelskor kännetecknas av en mycket styv sula. Par med SPD liknar ofta vandringsmodeller. Det finns ett brett utbud av cykelskor på marknaden, utformade för snabb och dynamisk ridning. Vissa modeller är så mångsidiga att de också går att gå på. Detta är bra om en del av cykelvägen måste täckas till fots. Vem ska bestämma professionella cykelskor? Låt oss välja dem om vi vill arbeta med dynamiken i körning och vårt eget skick. Det är ett måste för dem som förbereder sig för tävlingar, regelbundet täcker långa sträckor eller rider under krävande förhållanden - till exempel i bergen. Hur är det med dem som bara anordnar weekendresor?

Sportskor för fritidscykling

Helgälskare för tvåhjulingar bör komma ihåg säkerhet och komfort när de cyklar. Professionella cykelskor skulle vara det optimala valet för dem. Om vi ​​under säsongen bara spenderar ett tiotal timmar på en cykelsadel, låt oss använda traditionella sportskor för en åktur. Gym- och fitnessskor eller sneakers kommer att vara ett bra val. Det är viktigt att de har en solid bindning. Lämna vandringsskor med en tjock, förstärkt sula för vandring. För ridning på två hjul, modeller där vi kommer att känna att foten har en stabil fot på pedalerna kommer att fungera bättre. Ett brett spektrum av sportskor, avsedd för cyklar och sport, finns i KeeShoes webbutik.

Passar eleganta skor till en cykel?

Cyklar har tagit över storstädernas centrum och allt fler använder dem för att arbeta. Kvinnor i eleganta dräkter eller män i kostymer som går till kontorsbyggnader på tvåhjulingar är en vanlig syn. För män borde det inte vara svårt att åka i klassiska, bundna skor. Cyclops bör å andra sidan fokusera på komfort och säkerhet. Det betyder att stilettos, högklackade sandaler och slip-on tofflor bäst lämnas hemma. För cykling kan damer bära oxfordskor för kvinnor, platta ballerinor eller sneakers. Vad sägs om att rida i sandaler? Av säkerhetsskäl är detta inte den bästa typen av skor för cykling. På sommaren kan du dock träffa många damer och herrar som går på cykelvägar med fötterna öppna. När du väljer sandaler för ridning, kom ihåg att de ska passa bra på din fot och ha en rejäl spänne.

Den typ av skor som vi sätter på cykeln bör anpassas till våra egna preferenser. Glada cyklister som kör hundratals kilometer i veckan under säsongen bör investera i professionella modeller.Bekväma sportskor kommer att bevisa sig själva när det gäller fritidsridning. Personer som använder en tvåhjuling som transportmedel till jobbet kan ta på sig eleganta skor, men de bör komma ihåg om säkerhet.