Vi väljer vinterstövlar till klänningen


Under kalla dagar är det mindre benäget att bära klänningar och kjolar för många kvinnor. Allt på grund av svårigheten att välja rätt skor. Om du också undrar vilka skor du ska ha med en klänning på vintern, är du på rätt plats. Vi har förberett en guide som hjälper dig att hantera detta problem.

Ge inte upp klänningar på frostiga dagar

Vintern har sina egna regler. Snö är sammanflätad med lera, och vädret är inte särskilt uppmuntrande för att skapa iögonfallande stiliseringar. Som tur är behöver det inte vara så, och vinterdräkter behöver absolut inte begränsas till ullleggings och tjocka tröjor. 

På vintern kan du också bära klänningar och kjolar. Allt du behöver göra är att ta på dig en T-shirt och tjocka strumpbyxor under, och en varm kappa ovanpå. Men många kvinnor ger upp sådana kläder och har svårt att passa skor. 

Ta reda på att den här uppgiften är mycket enklare än den från början kan verka. Låt oss börja!

Hur väljer man vinterstövlar för en klänning?

När vädret upphör att vara gynnsamt, var särskilt uppmärksam på att säkerställa termisk komfort. Moderiktig, sofistikerad stil, även om det inte behöver vara en prioritet, kan definitivt gå hand i hand med det!

Tillverkare av skor för vintern tävlar i lösningar som ska ge skobärare tillräcklig värme och ett perfekt utseende på samma gång. Utbudet av skor är verkligen enormt! Stövlar, stövlar, musketörer, eller kanske sneakers? Upptäck våra beprövade stylingidéer.

Klänning stövlar

Maxiklänningar är mycket populära inte bara under varma dagar. De fungerar också utmärkt under hösten och vintern. Att välja skor till den här klänningen är en barnlek - stövlar är det definitivt måste ha i garderoben hos varje snygg kvinna. 

Besluta om modell med dold kilsom optiskt förlänger dina ben, samtidigt som du förhindrar halka på isen. Lätt isolering med en skofilt kommer att ge dig verklig komfort under kalla dagar, och den klassiska färgen kommer fenomenalt att komplettera varje styling.

När du bär vinterstövlar behöver du inte begränsa dig till långa klänningar. Välj en vit spetsklänning som slutar ovanför knäet. Glöm inte att bära varma nakenstrumpbyxor och en lång trenchcoat.

En mindre uppenbar lösning för klänningar kommer att visa sig vara snörstövlar med upphöjd trappersula. Den mjuka pälsen som fodrar deras interiör kommer att se till att du inte blir kall, och de gyllene accenterna kommer att diversifiera även monokroma kombinationer. Bär dem med både långa och korta klänningar, och uppnå ett originellt slutresultat i en rockatmosfär.

Klänning stövlar

Det självklara valet av vinterkängor till klänning är stövlar. Oavsett om du bestämmer dig för en kortare eller längre modell av ovandelen kan du vara säker på att dessa skor alltid kommer att passa perfekt för kontoret såväl som för en dejt.

Om du gillar att leka med mode, välj originalkängor med breddad ovandel. Denna modell är perfekt för kvinnor med tjocka vader. En fyrkantig tå, rödbrun hudton med ormmotiv och en stabil stolpe är ett beprövat val för många vinterstiliseringar. 

Om du är ett fan av tidlösa lösningar, säg det på klassiska svarta läderstövlar. Dessa skor kommer att passa både kontorskläder och romantiska utflykter. Naturläder är fläckbeständigt och den spetsiga tån hjälper dig att uppnå önskad effekt av benen upp mot himlen.

Over-knee boots för klänningar

Vill du få dina ben att se längre ut och din siluett se smalare ut? Besluta om beige over the knee boots på stolpensom kommer att fungera fenomenalt med korta klänningar. En dragkedja sydd på sidan av skon gör det lättare att ta på sig skor, och att knyta på baksidan av ovandelen hjälper dig att anpassa stövlarna till benvidden.

När du ska på större evenemang, se till att ställa på musketörer på hög klack. Dessa skor kommer definitivt att imponera på alla som ser dig! Du kan bära dem med både korta klänningar och längre modeller, vilket skapar ett harmoniskt slutresultat.

Sneakers till klänningen

En spännande lösning är valet av sneakers till klänningen. Dessa skor har nyligen blivit mycket populära i kombination med luftiga klänningar. Du behöver dock inte begränsa dig till att bara bära dem på sommaren eller våren. Välja isolerade modell och njut av en moderiktig look året runt. 

Sneakers med platt sula eller stabil kilklack ger dig komfort när du går, och garanterar samtidigt att du kommer att se extremt snygg ut.

Rätt vård är viktigt

Vi är säkra på att tack vare våra råd kommer du inte längre att ha några svårigheter med att välja rätt vinterskor för klänningar. Kom dock ihåg att även den mest noggrant anpassade stylingen inte kommer att göra WOW-effekten när dina skor är ovårdade.

Korrekt skötsel är viktigt, särskilt på vintern, när de isiga ytorna är beströdda med vägsalt. Lyckligtvis finns det många effektiva sätt att hantera envisa fläckar, som vi har beskrivit i Denna artikel.