Vi väljer snygga herr sandaler för sommaren


När värmen öser ner från himlen och staden är täckt av en het glöd av varm luft, är det en riktig prövning att gå i täckta skor. Modekanoner har länge förändrats och sandaler har blivit ett viktigt inslag i urban styling. Herrarna från Medelhavsländerna har stort inflytande på sommartrenderna. Männen där har behärskat skapandet av bekväma och fashionabla stilar. Vi föreslår vilka sandaler en elegant man kan bära.

Eleganta herr tofflor

Tänker på mäns flip-flops, ser du marinblå gummistövlar framför dina ögon? Var noga med att ändra din synvinkel! Tofflor är nu en av de mest fashionabla sommarskor för män. Modeller av högkvalitativt läder är luftiga och bekväma att bära. Du kan välja mellan traditionella slip-ons och flip-flops. Tofflor ser bra ut som ett tillägg till en semesteroutfit. Du kan bära dem med shorts och långa linnebyxor. Tillbringar du sommaren i staden? Bär dina flip-flops för middag med vänner eller för en resa till bio. Kom ihåg två regler-för det första: inga strumpor och det andra: för att ha flip-flops måste du ha välskötta klackar.

Sandaler för sommaren i staden

Lädersandaler är de mest klassiska sommarskorna för män. De fungerar bra i varmt väder - de säkerställer tillräcklig luftcirkulation. Det finns en anledning till varför de anses vara ett av de mest bekväma skorna för de varma månaderna. Modeller gjorda av högkvalitativa material ser bra ut på foten. De passar lösa set och lite mer formella stilar. Du kan bära sandaler med långa vita och beige byxor. Komplett med en linneskjorta och stråhatt ser du snygg ut. Välj dem för promenader runt i staden, gå på bio, ett datum eller en grillfest med dina vänner. Gladiatorstövlar blir också mer och mer populära - modeller som består av tunna läderremmar som är ganska tätt sammanvävda. Det här är definitivt fashionabla skor där snittet är tydligt inspirerat av dammod. Om du arbetar inom IT- eller kreativ bransch kommer du förmodligen att kunna bära öppna skor till jobbet också. Packa dina sandaler också för en semesterresa. De kommer att vara användbara när du besöker städer och promenerar längs strandpromenaden. Deras ytterligare fördel? Du kan ta av dem när som helst och ta en promenad längs havet eller havet. Du hittar noggrant utformade herr sandaler i KeeShoes webbutik. Om du föredrar lite mer överlevnadsatmosfär, välj sportmodeller.

De bästa vandringssandalerna

Sportsandaler är främst utformade för att hålla foten väl. Det här är skor som är värda att bära när du går eller spelar badminton. De är också perfekta för att köra bil och kajakpaddling. De har justerbara remmar, robusta innersulor och nötningsbeständiga gummisulor. Deras snitt är omedelbart förknippat med sommarresor. Om du är en av de män som mår bäst i militära byxor eller vandringsshorts kommer den här modellen att passa perfekt för din livsstil.

Mäns sandaler är bekväma sommarskor. Om du vill skapa originella, urbana stiliseringar, välj modeller gjorda av högkvalitativt läder. Du kan välja mellan flip-flops, klassiska eller gladiator sandaler. Fans av sport- och vandringskläder kan bära sportmodeller med solida remmar och stark kardborreband på sommaren.