Vi väljer skor till karnevalen. Bli inspirerad!


Karnevalen är i full gång och du undrar fortfarande vilka skor du ska ha på dig till en mer eller mindre yvig fest? Du är på den perfekta platsen! Med dig i åtanke har vi förberett de mest intressanta skoförslagen, till vilka vi har valt lysande stiliseringar. Bli inspirerad!

Karnevalsfest utan bekymmer

Närmar sig karnevalen med stormsteg? Istället för att oroa dig för vad du ska ha på dig, kolla in vår guide. Även om du inte planerar att besöka Rio de Janeiro eller New Orleans, kan du fortfarande skapa en oförglömlig karnevalsatmosfär och ha kul som på de mest högljudda festerna!

Undrar vilka skor som fungerar bäst? Du är på rätt plats! Vi hjälper dig gärna att göra rätt val så att du inte behöver oroa dig för det.

Ta hand om den perfekta passformen

Ska du på en karnevalsfest med finkläder? Eller kanske du planerar en storslagen bal på en utsökt restaurang? Eller satsar du hellre på en hemmafest med dina nära och kära? Beroende på stilen på festen, se till att dina skor matchar tillfället perfekt. 

Satsa på originalfärger och överraskande design eller gör ett helt motsatt val och välj klassiska snitt. Kom ihåg att om du känner dig obekväm i ett speciellt par skor kan planerna på en lyckad fest snabbt förstöras.

Se därför till att skorna passar dina fötter perfekt. Under inga omständigheter bör du bestämma dig för att klämma in skor som är för små, i hopp om att skorna efter några danslåtar kommer att lossna och inte drar ihop sig. Se även upp för skor som är för stora, som i motsats till utseendet kan orsaka smärtsamma skrubbsår. Se även upp för skyhöga klackar om du inte kan röra dig fritt i dem.

Satsa på glitter

Karnevalsfester hålls inte varje dag. Av denna anledning, för ett sådant evenemang, kan du framgångsrikt välja skor som du inte bär varje dag. 

Vad sägs om skimrande glitter? Det är extremt på modet den här säsongen! Här är några förslag som kommer att stjäla alla älskares hjärtan bling bling:

 

Kombinera glittriga skor med glänsande satin och glamorösa accessoarer. På så sätt kommer du att få en fenomenal stilisering som blir perfekt för en karnevalsbal.

Ska du på en mindre påkostad fest blir även glitterskor en hit. Kombinera dem med en liten svart klänning eller en damkostym för en WOW-effekt. Glänsande skor gör att du aldrig ser tråkig ut!

Färgglada yrsel

Karneval är definitivt en festival av färger. En rik palett av färger kommer perfekt att betona den bullriga karaktären hos varje fest! Begränsa dig inte till färgglada klänningar eller kjolar. Välj skor som perfekt kompletterar även en dämpad stilisering och ger den en klo. Du kommer att älska dessa modeller:

Intensiva nyanser - violetta, röda, fuchsia eller gröna - kommer att fungera särskilt bra. Det finns i princip inga gränser. Om du vill vara säker på att du ser bra ut, välj en färg som passar din hudton. Var inte rädd för att kombinera olika färger, men för att inte överdriva, håll dig till regeln om tre färger.

Classic ingår alltid

Om du inte vill investera i extravaganta skor för ett tillfälle kommer klassiska, tidlösa lösningar att bli en hit för dig. När allt kommer omkring kommer sådana skor att fungera inte bara för karnevalen, utan också för andra fester, som bröllop, dop eller runda födelsedagar. Du kan också bära dem på dejter och till och med på kontoret. Vi har samlat flera förslag på tidlösa modeller av skor. 

Klassisk svart eller tidlös beige? Valet är ditt! Du kan enkelt matcha båda dessa färger på skor till dina festdräkter. Om du ser till att bibehålla en oavbruten, vertikal linje, kommer du också visuellt att förlänga dina ben.

Hur uppnår man det? Allt du behöver göra är att matcha färgen på tightsen till nyansen på skorna. Vi har ägnat en separat artikel till detta ämne, som du hittar här. Kort sagt: välj beige för nakenbilder och svart för svart. Effekten av ben mot himlen garanterad! Ser du hur enkelt det är?

Ha kul tills gryningen!

Som du kan se är det en barnlek att välja skor för en karnevalsfest. Var inte rädd för att leka med mode och uttrycka dig genom styling för denna speciella tid. Var kreativ och välj djärvt mellan dina favoritfärger och icke-uppenbar design. Ta också hand om din komfort och följ våra råd. På så sätt kommer du säkert att ha kul fram till gryningen!

Psst! Om du har bestämt dig för spektakulära höga klackar, för maximal komfort, se till att du har ett andra par skor med platt sula. Tack vare detta kan du byta dina skor till mer bekväma skor på ett ögonblick, och dina fötter kommer att andas ut.