Vi väljer skor till ett vinterbröllop. Inspiration för brudparet


Vintern är en magisk tid. Så varför inte använda denna magi för att lova din kärlek till gravtavlan inför de välklädda gästerna? Om ditt bröllop äger rum den här tiden på året har du verkligen tur! Fler datumutbud med tjänsteleverantörer, lägre kostnader och större vilja att ha kul bland gästerna. Det enda problemet är... valet av skor! Vi föreslår vilka modeller som kommer att fungera för brudparet, och vilka som är perfekta för inbjudna gäster.

Bröllop på vintern? Bara fördelar!

Det sägs att de varma månaderna är reserverade för bröllopsfester. Lyckligtvis är det inte mot lagen att gifta sig under lågsäsong! Dessutom ger det en hel del fördelar!

För det första är tjänsteleverantörernas scheman inte lika snäva. Troligtvis kommer du att kunna välja din drömbröllopssal, och dessutom boka en dejt med din favorit-DJ!

För det andra, under vintermånaderna, sänker leverantörer av bröllopstjänster sina priser på grund av mindre efterfrågan. Detta är en riktig besparing för din budget!

För det tredje är gästerna inte övermättade med veckovisa bröllop bland vänner och familj, och de väntar på ett vinterbröllop med stor spänning! Tack vare detta kommer de vara mer benägna att ha kul och minnas denna fantastiska fest längre!

Det enda problemet som kommer att följa med dig vid denna speciella tid är ... valet av skor. Lyckligtvis är vi specialister på detta område och vi berättar gärna vilka modeller som kommer att fungera för brudparet, och vilka som passar perfekt för inbjudna gäster. Låt oss börja!

Vilka skor ska man undvika för ett vinterbröllop?

Det finns flera modeller av skor som är bättre att undvika när du ska på vinterbröllop. 

Speciellt sandaler. Du kommer definitivt att bära strumpbyxor eller strumpor för att förhindra förkylningar. Förstärkningar i tåområdet kommer dock inte att se bra ut. Av denna anledning kommer det att vara klokare om du väljer skor med stängda tå istället för skor med öppen tå. 

Att bära stövlar är inte heller den bästa lösningen. På så sätt kan du få ett otillräckligt elegant utseende och med största sannolikhet blir du för varm.

Bröllopsskor på vintern för henne

Både bruden och de inbjudna kvinnorna kan ha problem med valet av skor för ett bröllop i ett vinterlandskap. Nu när du vet att du ska undvika skor och stövlar med öppen tå, har vi förberett ett litet fuskblad med de modeller som vi tror kommer att fungera bäst. 

Vita höga klackar

Vår lista kan inte missa vita pumps med en bekväm, relativt bred klack. Denna modell kommer att fungera både med en vit bröllopsklänning och med en cocktailklänning. Vita skor kommer att framhäva din hy och förlänga dina ben fenomenalt. Tack vare den bekväma, men höga klacken kan du vara säker på att du kommer att dansa hela natten!

Beige höga klackar

Om du gillar klassikerna, välj beige höga klackar. Det här paret borde finnas i varje kvinnas samling! Dessa skor kommer att förlänga dina ben optiskt och de är perfekta för vardagsbruk till jobbet. 

Beige stift med rosett

Föredrar du festligare skor? Välj en modell med en charmig dekoration i form av en glänsande båge. En spetsig tå och en hög klack förlänger dina ben optiskt, och du kommer att fängsla med en ovanlig look den här speciella dagen. 

Vita, lackade högklackade stövlar

Har du en midiklänning? Om du inte vill att frosten ska omintetgöra dina planer kan du ta på dig stövlar. Vi pratar dock inte om klassiska, svarta, slip-on boots. Vår uppmärksamhet fångades av en fenomenal modell med en lackad ovandel, en spetsig tå och en hög klack. Du kommer inte att bli kall i dessa skor och du kan vara säker på att du kommer att se fantastisk ut! 

Flaskgröna klackar

Om du gillar mindre uppenbara kombinationer, välj flaskgrönt. Det är en perfekt nyans som kommer att fungera som temafärg på ditt bröllop. Elegant mocka i kombination med en bländande zirkondekoration kommer perfekt att matcha din bröllopsklännings festliga karaktär. Dessa skor kommer också att fungera för gäster! Kombinera dem med en grå eller marinblå klänning och guldtillbehör, skapa en WOW-effekt!

Silverstift

Vad sägs om silvermetalliska stift som ser ut som is? Det är ett utmärkt val för ett vinterbröllop! De kommer att arbeta för både bruden och inbjudna kvinnor.

Skor för ett vinterbröllop för honom

När det gäller män är valet av skor för ett bröllop inte särskilt komplicerat, oavsett årstid. Välj eleganta skor som kommer att se bra ut i sällskap med en perfekt skräddarsydd kostym. Deras färg kan matchas till jackans nyans eller välj en kontrasterande kombination. En beprövad lösning är också valet av en nyans för skor, med tanke på färgen på bältet. 

Vi har samlat våra favoritmodeller nedan:

För att understryka att bröllopet äger rum på vintern kan du ha strumpor med ett sött ren- eller snögubbemotiv. Det är ett bra sätt att sticka ut från mängden.

Ha så kul!

Vi tror att du med våra tips lyckats välja det perfekta paret skor för ett vinterbröllop. Det återstår för oss att önska dig en fin fest till gryningen!