Vi väljer höga stövlar för långa kvinnor


Undrar du om långa kvinnor borde begränsa sig till skor med platt sula och helt avstå från klackar? Lyckligtvis absolut inte! Det finns trots allt inga begränsningar inom mode. Letar du efter höga klackar som fungerar för långa kvinnor? Du har kommit till rätt ställe!

Kan långa kvinnor bära höga klackar?

Många långa kvinnor undrar om höga klackar är ett bra val för dem. Om du inte känner dig säker på höga klackar och föredrar modeller med platta sulor, ge upp sådana skor. Annars behöver du inte begränsa dig till ballerinor, mockasiner eller sportskor. 

Långa kvinnor kan definitivt bära höga stövlar! Dessutom behöver de inte oroa sig för att deras ben kommer att förkortas optiskt av en felaktigt matchad modell eller färg. Möt våra höga favoritstövlar som är bra för längre damer.

Behandla din längd som en tillgång

Pumps, stövlar, sandaler, stövlar ... Så gott som varje modell av damskor finns i en förhöjd version. Det här är fantastiska nyheter om du vill lägga till en touch av elegans till din outfit utan större ansträngning. 

Oavsett om du ska till kontoret, på middag på en fin restaurang eller för ett möte med vänner, kommer höga stövlar att få dig att se perfekt ut oavsett tillfälle.

Använd din längd som en tillgång och begränsa dig inte till platta skor. Vi föreslår vilka modeller som är bäst för långa kvinnor.

Byt ut de spetsiga näsorna mot runda och de tunna stiften med stolpar

Om du känner dig lite skrämmande med höga stövlar är ett beprövat knep att byta ut de spetsiga tårna mot runda tår. På så sätt får du en feminin look, men slutresultatet blir mycket mjukare.

Det bästa av allt är att de rundade tårna ger dina tår mycket mer utrymme än med vassa spetsar. Tack vare detta kommer du inte bara att se vacker ut, men du kommer inte heller att få bunions!

Om du fortfarande inte vill begränsa dig till de rundade tårna, kombinera spetsiga pumps med utsvängda byxor. Välj fashionabla klockor i din favoritfärg och få WOW-effekten på nolltid!

En bra lösning är också att byta ut nåltunna stift mot mycket bekvämare stolpar. Den större ytan på hälen kommer att ge dig större säkerhet och samtidigt ta hand om din komfort.

Bälten, bindningar, fästen, dekorationer

Långa kvinnor har definitivt råd med mer när de väljer skor. De behöver inte oroa sig för den optiska förkortningen av benen på grund av effektiva remmar, bindningar eller spännen.

Vad sägs om mockasandaler med en effektiv applicering av bollarvilka är bra för större utgångar? Eller så kanske du bestämmer dig för det genombrutna sandaler med spännande skärningar? Även om inte varje kvinna kommer att se fördelaktig ut i den här typen av skor, är de definitivt gjorda för långa damer!

På hösten, sätt på stövlar med massor av fästen och dekorationer tillverkad av lackat ekologiskt läder. Ytterligare isolering inuti skon ger dig termisk komfort även under kalla dagar.

Ankstövlar

Om du vill uttrycka din kvinnlighet genom klackar istället för att förlänga benen, välj ankungar. Ingen annan ser lika bra ut i dessa skor som långa damer! 

Den otvivelaktiga fördelen med lågklackade pumps är det faktum att de är ett utmärkt val för nybörjare. Om du inte har erfarenhet av att gå i höga klackar, se till att välja denna modell.

Tack vare det skonsamma lyftet av hälen kommer dina vader att se mer välformade ut, vilket utan tvekan kommer att gynna hela din figur.

välja klassiska, svarta pumps av naturlädersom är prydd med en gyllene, original klack eller opt for snygga beige sandaler med en fängslande kedja på framsidan av skon.

Lek med kontraster

Till skillnad från korta kvinnor behöver du inte oroa dig för att kombinationen av svarta byxor och beige skor optiskt förkortar dina ben. Lek med kontraster och välj originalkombinationer. 

Näsa marinblå cowboystövlar till utsatta ben, a vita wedge sneakers kombinera med svarta leggings. Din höga resning ger dig praktiskt taget obegränsade valmöjligheter!

Möt våra favoritmodeller för olika tillfällen

Till kontoret väljer du genrens klassiker, d.v.s. snygga svarta pumps. Denna färg kommer perfekt att komplettera alla dina stiliseringar, och den bekväma stolpen kommer att ge dig komfort även under en lång arbetsdag. 

De är perfekta för dagligt bruk snygga, beiga pumpssom var gjorda av ekologisk mocka. Tidlös design i kombination med ordentlig skötsel gör att dessa skor kommer att tjäna dig i många år. På kallare dagar, satsa på fullnarvsbyggda sandaler med kedja och justerbart spänne runt vristen.

Vi rekommenderar det dock för en dejt vinröda pumpar. Kombinera dem med din favorit midiklänning och bikerjacka i läder för ett fenomenalt slutresultat. Om du vill ha en ännu sexigare look, gå för det röda sandaler med genomskinliga remmar och ett originalspänne. Transparenta material är en riktig hit för den kommande säsongen!

Det finns inga begränsningar inom mode

Kom ihåg att det inte finns några restriktioner inom mode! Bär det du tycker om och det som får dig att må bra och som ger dig självförtroende. Håll dig till din stil och ge aldrig upp den.