Vi väljer eleganta herrskor perfekta för bal- och gymnasieexamen


Vi brukar välja de första eleganta skorna för en pojke för nattvarden och tentamen i slutet av mellanstadiet eller grundskolan. Om det inte finns många officiella tillfällen i en ung persons liv, kommer vi oftast i slutbetyget innan vi väljer nästa par. Tvärstången hängs väldigt högt - skorna måste tilltala en tonåring och vara universella och bekväma nog att bäras på balkalen och tentorna. Vi tipsar dig om hur du väljer de bästa skorna för en gymnasieexamen.

Eleganta skor - vilket material och färg?

Välgjorda, snygga skor hjälper till att bygga ett positivt första intryck. Det är därför de första "vuxna" skorna för en pojke ska vara enkla och universella. Låt oss investera i naturläder som ser bra ut och åldras vackert. Dessutom är det värt att satsa på klassikerna, eftersom trender under en säsong kan visa sig vara passande i den andra. Kvällsklänningar krävs för en bal, så vi bör matcha svarta skor med en mörk kostym. Undersökningar äger rum i maj och enligt kanon för herrmode bör en tonåring bära en ljusare kostym och bruna eller gråa skor för detta tillfälle. Om en ung man känner för det, låt honom leka med mode - han kommer definitivt att använda två officiella kläder under sina studier och anställningsintervjuer. Men om valet av kläder och skor för en bal för en pojkvän är en plåga, räcker det med en klassisk kostym och matchande mörka skor i hans garderob.

Klassiska herrskor - specifika typer

När vi köper herrskor letar vi oftast efter vinter-, sommar- eller lågskor. Samtidigt skiljer herrmode flera typer av klassiska skor, de mest populära av dessa är oxfords (tidigare känd som wiener) och derby (engelska). Dessa är de mest formella och kvällens herrskor med invecklade sömmar. Om vi ​​vill att en ung man ska se exceptionellt elegant ut, låt oss ge upp dekorationer - brygga och välja enhetliga läderskor. Derbyt har de flesta polacker i sitt skåp. Deras design är något mindre elegant än oxfords, även med högkvalitativt utförande. Dessa skor är avsedda för vardagligt slitage på affärsmöten eller arbete. Men om de får godkännande av en gymnasieexamen är det värt att köpa dem - det kommer definitivt att vara en bra investering för många år framöver. Andra herrmodeller som kan intressera en ung man är: flygare, munkar, loafers eller Chelsea stövlar.

Viktigt: detaljer

Kom ihåg det perfekta, formella mans skor De är gjorda av läder, har en snygg design och snygga sömmar. Svart är den mest formella färgen, och i kombination med en lädersula skapar den skor perfekta för mycket formella tillfällen. När vi väljer rätt par för en tonåring, låt oss ta hänsyn till den unge mannens smak och komfort. Klassiska herrskor av utmärkt kvalitet, perfekta för bal- och gymnasiefinaler finns på KeeShoes webbplats.

Att välja skor för en tonåring kan vara en stor utmaning. Vi kan minska mängden tid i butikerna om vi väljer modellen online. Denna lösning kommer också att uppskattas av en gymnasieexamen - det är få män som villigt ägnar tid åt shopping.