Vi väljer de perfekta skorna för sommaren


Sommaren närmar sig med stormsteg och med den är det dags att lägga in dina tunga höststövlar i garderoben och byta ut dem mot mycket lättare modeller. Allt varmare temperaturer kräver i slutändan korrekt utvalda skor där fötterna inte kommer att svettas överdrivet och varje promenad blir lätt och behaglig. Vi tipsar om vad du ska titta efter när du ska välja skor för sommaren.

Oändliga möjligheter

Dagarna blir varmare och kvällarna blir längre. Alla tecken på himlen visar att sommaren närmar sig med stormsteg! Och med det - praktiskt taget obegränsat utrymme att visa upp när du väljer en styling.

Vi ger råd om vad du ska vara särskilt uppmärksam på när du handlar skor. Genom att följa några enkla regler kommer du säkert att förhindra den obehagliga lukten av dina fötter och göra varje promenad till ett riktigt nöje. Att jobba!

Vad ska man titta efter när man väljer skor för sommaren?

Den viktigaste aspekten vid val av sommarskor är materialet som användes i produktionen. Var särskilt uppmärksam inte bara på ovandelen utan även på innersulan inuti skon. Syntetiska material kan främja överdriven svettning av fötterna, så det är bäst att undvika dem. Välj naturliga skor gjorda av läder eller nubuck. Om du fortfarande föredrar ekologiska lösningar, köp ett extra foder för att förhindra obehagliga lukter.

Den höga kvaliteten på materialen är en garanti för att dina sommarskor inte kommer att försämras efter de första användningarna, utan kommer att tjäna dig framgångsrikt under de kommande säsongerna.

Sommarskor kommer att följa med dig både på semestern och i vardagen. Av denna anledning ska de vara luftiga, bekväma och lätta att ta på. På så sätt kommer de att ge dig den frihet du behöver för att skapa oförglömliga sommarminnen.

Sandaler varje dag och på helgdagar

Naturligtvis kommer sandaler att vara ett utmärkt val för sommaren. Herrar kan njuta av deras charm varje dag, och damer - även på helgdagar. Oavsett kön, när du bär skor med exponerade tår och klackar, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt fötternas tillstånd. Välvårdade naglar och ordentligt fuktade klackar är nyckeln till framgång. 

Det är viktigt att remmarna på sandalerna är justerbara, så att du kan anpassa dem efter fötternas bredd. Rätt hälstöd är lika viktigt. På så sätt kommer din fot inte att röra på sig, vilket kommer att förhindra bildandet av blåsor eller liktornar och ge dig hög användningskomfort.

För större tillfällen kan damer framgångsrikt ta på sig sandaler på en elegant högklackad. Denna modell av skor kommer att vara perfekt för bröllop, datum och familjesammankomster. Medan sandaler med stilettklack verkar vara det perfekta valet för klänningar, ser de också bra ut med byxor, vilket gör att benen ser ännu längre och välformade ut.

Loafers och loafers för kvinnor och män

Även om sommaren i första hand är en tid för semester och vila, går det inte att undvika att gå till jobbet. Tyvärr, även i den hetaste värmen, har inte alla kontor råd att bära skor med öppen tå. I vissa situationer kan stängda skor vara en bättre lösning.

Loafers och loafers är perfekta för båda könen. Dessa skor är lämpliga för både kvinnliga och manliga outfits. Tack vare de naturliga materialen som används för att göra dem, kommer de att ge dig komfort hela dagen, även under de varmaste dagarna på året.

Dessa skors mångsidighet gör att du kan kombinera dem med nästan alla stilar och alltid se gudomlig ut, oavsett om du ska på ett viktigt affärsmöte, en grillfest på din svärförälder eller dina vänners bröllop.

Gå rakt fram med stil

Båda könen kan framgångsrikt bära espadrillor. Dessa platta, flexibla skor är vanligtvis gjorda av canvas eller bomull och ett jutesnöre som graciöst pryder sulan. Naturmaterial kommer att förhindra överdriven svettning, och olika stilar matchar lätt de flesta kläder i din garderob. 

Tänk på att inte ha långa strumpor när du bär loafers, loafers eller espadrillor. Denna kombination är definitivt inte estetiskt tilltalande. Skor gjorda av naturliga material kan framgångsrikt bäras på bara fötter. Om du fortfarande föredrar strumpor, välj de med kraftiga utskärningar som inte kommer att synas.

Vad sägs om lätta sportskor?

Sommaren är den perfekta tiden för att vidga dina vyer och få nya upplevelser. Besöka okända platser, långa vandringar, åka skateboard eller kanske jogga? Stängda sportskor är perfekta för sådana aktiviteter.

Välj mellan sneakers, sneakers och slip-ons och njut av oöverträffad komfort, oavsett dina planer.

Ta det lugnt och ha kul med mode

Sommarstiliseringar kännetecknas av att de erbjuder praktiskt taget obegränsade möjligheter. Ha kul med mode och välj dina favoritmodeller av skor som matchar dina kläder. Kombinera fritt djärva färger och tryck, såväl som olika texturer.

Sommaren är en efterlängtad tid då vi äntligen tar det lugnt och fritt kan uttrycka oss genom våra kläder. Ett bra sätt att göra detta på är förstås med skor! Genom att välja de som är gjorda av naturliga material som andas kommer du säkert att känna dig bekväm oavsett vad dina planer är.