Vi väljer de första skorna för barnet

Första stegen i lägenheten

Att ta de första stegen på hemmets våning är en mycket bra övning. Om barnets fot är bar, har barnet möjlighet att känna markens struktur och vänja sig vid förändrade temperaturer. Det är också ett bra sätt att härda sålen. Barnets hud är mycket känslig här, och kontakt med golvet gör det lite tjockare. Att lära sig att gå i hemmet är en lektion av mindfulness för föräldrar också. Men i en säker miljö bör vertikaliseringen fortsätta utan hitch. Situationen är lite annorlunda när barnet börjar gå under promenader.

Promenader ute - utmärkt walking learning

Att låta ett barn gå ut ur barnvagnen och gå ensam är ett bra lärande att gå. Ett barn som rör sig ensam kan ta en promenad runt blocket. Det är viktigt att föräldern är nära och håller sin bebis vid handen. Sådana lektioner kräver emellertid inrättandet av lämpliga skor. Säkerhet och hygien bör vara det viktigaste. Även de tjockaste strumporna ger inte tillräcklig isolering mot okända substrat. Vad ska de första skorna vara för barn?

Vilka egenskaper ska skor ha för ett barn?

Föräldrar måste vara uppmärksamma på flera funktioner hos skor när de väljer det bästa paret för sitt barn. Skorna ska vara ljusa så att barnet kommer att lära sig att sätta sina fötter på rätt sätt. Kom ihåg att de första stegen är en stor utmaning för ett barn, så när du lär dig hur man går, måste du ha tröst. Det är viktigt att skor har en flexibel sula som stöder att lära sig gå. I det välkonturerade paret ligger böjningsplatsen i 1/3 av botten av botten. Det valda paret ska vara mjukt och ganska brett i toppen. Detta utrymme är viktigt för breda barns fingrar. Låt oss också uppmärksamma om skorna är andningsbara. Ingen småbarn kommer att vilja gå om han har våta och kalla fötter. Låt oss leta efter skor av naturläder eller textilmaterial av hög kvalitet. Vad är det värt att överväga när man väljer barnskor?

Korrekt stöd för foten

Fram till några år sedan var höga, stela skor den mest rekommenderade, som skulle stabilisera barnets fot och skydda fotleden medan de lärde sig gå. Det visar sig att under första steget är rörelsen i fotleden och ger stöd på insidan av foten av stor betydelse. Det viktigaste är att skorna håller sig väl vid området runt promenad. Det första paret ska dessutom ha en flexibel häl (eller flik) som håller sig väl i barnets häl. Elementet ska vara tillräckligt flexibelt för att inte begränsa barnets rörelser. En viktig egenskap är också elasticiteten - en lämpligt flexibel sko stöder korrekt positionering av foten. Det är också viktigt att skor för ett barn inte är för höga. Modeller under kuben fungerar bra. Om vi ​​väljer trapper, leta efter kopior med en mjuk och flexibel övre. Moderiktiga och bekväma barnskor finns i butiksbutiken ButyModne.pl.

De första skorna för ett barn ska hålla sig väl vid foten, men begränsa inte rörelsen. Det är viktigt att de är mjuka, lätta och luftiga. En småbarn som kommer att känna sig bekväm, snabbare och mer angelägen tar de första stegen.