Vi väljer de bekvämaste herrskorna varje dag


Du har en lång dag på jobbet framför dig, springer ärenden på stan, en öl med dina kompisar eller kanske en dejt med din flickvän? Oavsett dina planer vill du känna dig bekväm varje dag. Vi tipsar om vilka herrskor som passar bäst till vardags. Psst! Bekvämlighet kan gå hand i hand med bra stil!

Bekvämlighet är nyckeln!

Dagliga sysslor kan vara överväldigande, speciellt om du har obekväma skor på dig. Bekväma skor kommer att förverkliga alla dina planer med ett leende på läpparna och njuta av ett fantastiskt humör.

Undrar du varför det är så viktigt att ha bekväma skor? Att bära obekväma skor kan leda till många olägenheter. Du vill inte kämpa med ryggsmärtor, muskelvärk eller ledproblem? Det är därför det är värt att ha skor i garderoben som hänger med i din aktiva livsstil.

Se till att dina skor sitter ordentligt. Att bära för små eller för stora skor kan leda till smärtsamma blåsor och liktornar och är absolut inte bekvämt. Förutom längden, var uppmärksam på bredden på skorna. För smala skor kan till och med leda till deformation av tårna. 

Om du vill njuta av ojämförlig komfort, undvik stela skor. Välj skor med flexibla sulor som stödjer dina fötters naturliga rörelseomfång.

Hållbarhet är nyckeln till framgång

Det är lika viktigt att dina skor är hållbara. Ovandelens material ska vara slitstarkt och sulan ska ge dig stabilitet och god vidhäftning mot underlaget. Detta är särskilt viktigt för mäns vinterskor.

Bekväma skor bör också vara ordentligt förstärkta runt hälen och tårna. Det är dessa två delar av foten som är mest utsatta för påfrestningarna av att gå. Förstärkningarna kommer inte bara att göra att skorna kommer att tjäna dig i många år, utan också skydda dina fötter från smärtsamma åkommor. Dessutom kommer den extra dämpningen att förbättra din hållning, så att du slipper ryggsmärtor och ledvärk.

Detaljer spelar roll

Styva skosnören som nästan är ett mirakel att knyta, och dragkedjor som inte samarbetar för någon skatt, kommer säkert inte att vara dina allierade. För det första kan de resultera i att du kommer för sent, och för det andra kan de bli irriterande för dig hela dagen. 

När du väljer bekväma herrskor, var särskilt uppmärksam på kvaliteten på dessa element. Även om de inte verkar spela så stor roll, är de faktiskt väldigt viktiga för ditt fysiska och mentala välbefinnande.

Kompromissa inte med komfort för stil!

Som tur är kan komfort gå hand i hand med bra stil! Möt våra favoritmodeller av bekväma herrskor varje dag och njut av ett oklanderligt utseende oavsett väder.

Bekväma sommarskor för män

På sommaren har många män problem med överdriven svettning av fötterna. Det är värt att säkerställa komfort och i detta avseende att välja sandaler. De är mycket bekvämare än traditionella flip-flops som kan glida av foten när man går.

välja märkesmodell gjord av högkvalitativa material med en skumsula. Den justerbara remmen gör det enkelt att anpassa dem till bredden på dina fötter och du kan enkelt nå din destination även den varmaste dagen.

Bekväma herrskor för höst och vår

De blir perfekta till hösten läderskor för män med ett tidlöst snitt. Bekväma snören kommer att göra det lättare att ta på sig skor, och den svarta färgen kommer perfekt att komplettera alla stylingar. Dessa skor kommer att fungera både på jobbet och i staden.

Om du värdesätter elegans, välj bekväm formella skor gjorda av naturligt läder. Tack vare den dolda hälen kommer du omärkligt att lägga till några centimeter till din längd.

För män som föredrar en mindre formell stil rekommenderar vi det espadrillor i mocka med ett mjukt textilfoder. Sådana skor kommer att se bra ut med både shorts och jeans med upprullade ben.

Om du gillar både bekväma och praktiska skor, gå för lädersneakers för män. Den klassiska bindningen gör att du enkelt anpassar den till bredden på dina fötter, och den halkfria sulan ger dig verklig komfort.

Bekväma herrskor för vintern

De kommer att vara ett utmärkt val för vinterpromenader märkesskor för män i beige färg med innovativ svetttransporterande teknologi. Tack vare den höga ovandelen kommer de att stödja dina anklar, och den tjocka sulan av specialiserat skum garanterar dig pålitlig vidhäftning till marken oavsett förhållanden. 

Om du gillar mer eleganta stilar på en daglig basis, gå för klassiska skor med dragkedja. Naturläder är lätt att underhålla och anpassar sig perfekt till fotens form, och den mjuka isoleringen inuti skon håller dina fötter behagligt varma de kallaste dagarna. Tack vare den solida sulan kommer inte ens det mest ogynnsamma vädret att skrämma dig.

Du förstår, bekväma skor kan vara på modet! Genom att följa våra råd kommer du att se och må bra oavsett vad dina planer är. Lämplig skärning, stil och utseende på skorna gör att du bär dem med nöje varje dag.