Vi väljer de bekvämaste damskorna varje dag


Kvinnor älskar att se bra ut. Noggrant skräddarsydda stiliseringar, noggrant utvalda smycken och andra detaljer är dock inte allt. Lika viktiga är skor som kan ge dig självförtroende eller ta bort det effektivt, speciellt när de är obekväma och orsakar haltande. Vi ger råd om vilka damskor som kommer att ge dig ojämförlig komfort i stil.

Bär skor med nöje

Höga, dåligt profilerade klackar, uppstickande flipflops, snökängor av dålig kvalitet med hälen löpande åt sidan är en riktig mardröm. Även om vissa par skor kan stjäla ditt hjärta med deras unika, fängslande utseende, kommer det aldrig att vara trevligt att bära dem om de är obekväma. 

Som tur är behöver du inte kompromissa med komforten för att se bra ut. Var uppmärksam på konstruktionen av skorna och några andra aspekter som gör att du alltid känner dig bekväm. Vi har täckt dem i den här artikeln.

Justera först storleken

Även om det verkar självklart att bära skor i rätt storlek, väljer många kvinnor för små eller lite för stora skor, utan att kunna gå förbi det sista reklamparet snygga skor i butiken. Gör inte det misstaget! Genom att ha illasittande skor utsätter du fötterna för smärtsamma skrubbsår. Dessutom kan du deformera dina fötter på detta sätt. 

Korrekt anpassad skostorlek är nyckeln till framgång. Under dagen tenderar fötterna att svälla. Prova därför dina skor på sen eftermiddag. Det är då dina fötter är som mest svullna, och du kan vara säker på att de kommer att vara bekväma.

Tänk på att storleken på foten kan ändras efter till exempel graviditet. Köp inte skor i en specifik storlek utan att se till att längden på innersulan är lämplig. Lika viktigt som längden på skon är dess lämpliga bredd.

För det andra, var uppmärksam på konstruktionen av skorna

Utöver storleken, var uppmärksam på lämplig konstruktion av skorna. Tåhättor, sulor och innersulor är tre aspekter som bör vara din prioritet om du letar efter bekväma skor.

Istället för skor med spetsiga tår, välj rundade tår. På detta sätt kommer du att ge dina fingrar tillräckligt med utrymme och verklig komfort för dig själv.

Var också försiktig med sulor som är för styva. Även om de verkar skydda foten från att trampas på en sten eller kotte, kanske de inte är särskilt bekväma i praktiken. Om du inte ska ta en promenad i skogen, välj skor med flexibel sula. Tack vare det blir dina skor bekväma att använda.

Platta skor är det mest bekväma vardagsalternativet. I sådana skor är kroppens vikt jämnt fördelad över hela foten och rör sig fritt från hälen mot tårna. Du behöver dock inte ge upp högre skor. Kilar eller stolpar med en extra ankelstängning, som ger dig ännu större stabilitet, kommer att vara mycket bekvämare än höga klackar. Om du ändå inte vill klara dig utan klackar, gå för en maxhöjd på 8 cm. Sådana höga klackar kommer att se attraktiva ut och samtidigt ge dig komfort under dagen.

Det är också värt att uppmärksamma insatserna. På sommaren väljer du de som är gjorda av material som andas, till exempel läder eller innovativt skum, och på vintern, välj varm ull. Skuminnersulan anpassar sig efter din fots form, vilket garanterar maximal komfort under hela dagen.

 

För det tredje, ge dig själv extra bekvämlighet

Bekväma skor bör inte kräva ytterligare tillbehör. Men om du vill hålla dig bekväm hela dagen, välj gelskoinlägg som fungerar för högre skor. Dessutom kan du köpa speciella klackar, tack vare vilka du kommer att undvika skavsår i hälområdet.

Möt våra favoriter

De är perfekta för dagligt bruk Loafers med rund tå. Den beige nyansen kommer optiskt att förlänga dina ben, och den charmiga väven på ovandelen kommer diskret att diversifiera all styling. Om du gillar att få andras uppmärksamhet, välj flerfärgade ballerinor med en exponerad häl. Naturläder förhindrar överdriven svettning av fötterna, och det elastiska gummibandet vid hälen säkerställer en perfekt passform.

I kallt väder, välj läder, stövlar som andas med en stabil, massiv sula. Högkvalitativa dragkedjor gör det enkelt att sätta på dem, även om det är bråttom, och den beige färgen kommer visuellt att slanka din figur. Du kan bära den för mer eleganta stilar isolerade stövlar på en bekväm stolpe. En stabil häl och halkfri sula ger dig komfort även i irriterande frost. 

Ner kläder passar bekväma sneakers i en sportig stil. Vad sägs om lädermodell i beige nyanser med djurtryck? Den styvade hälräknaren ger extra stabilitet, och den halkfria sulan garanterar din säkerhet under dagen.

Ge upp obekväma skor en gång för alla!

Att bära obekväma skor är inte bara tråkigt, utan kan också orsaka ett antal svåra att eliminera problem. Blåsor, skavsår och liktornar är en piece of cake jämfört med ihållande rygg- och ledvärk och fula bunions. Av denna anledning, ge upp obekväma skor en gång för alla! 

Välsittande skor som ger fingrarna tillräckligt med utrymme minskar risken avsevärt för dessa obehagliga besvär och du kommer att känna dig bekväm under hela dagen.