Vi väljer de bästa skorna för en kvinnodräkt


Coco Chanel och Greta Garbo, när de lånade kostymer från herrgarderoben, visste vad de gjorde. Damer ser bra ut i byxor med veck och jackor. Denna uppsättning är en bekväm uniform som kan frisättas. Det är perfekt för officiella evenemang och sociala sammankomster. Vi rekommenderar vilka skor som passar bäst med en damdräkt.

Höga klackar - skor perfekta för en kostym

Höga klackar är de mest klassiska eleganta damskorvilket passar bra med en kostym. En hög klack förlänger benen och får hela outfiten att se snygg ut. Svart hälar för en svart kostym och en vit skjorta är den mest traditionella kombinationen. Lämplig för en affärskonferens och gångväg för röda mattan. Det är dock värt att leka med mode och experimentera med färger - klassiska, mörka byxor kan återupplivas om vi tar på oss skor i en intensiv nyans. Det är på modet att kombinera grått med kobolt eller silver, eller brunt med orange eller guld. Vi kan också lysa upp den traditionella, svartvita kostymen med skor med extravagant tryck. De perfekta höga klackarna finns i KeeShoes webbutik. En intressant variant för höga klackar blir sandaler på en tunn stolpe. De utsatta tårna och naglarna målade med intensiv färglack ser väldigt spännande ut. Vilken typ av skor med veck och jackor ska vi välja om vi älskar platta sulor?

Masculine chic - kostym och skor med maskulint snitt

En kostym är en riktig klassiker i en herrgarderob. Det är därför damer som mår bra i det också kan sträcka sig efter herrskor för att skapa tidlösa stiliseringar. Oxfordskor för kvinnor och veckade byxor är en twist på klassikern. Du kan tydligt se inspirationer på herrmode. Varje element har dock en feminin touch, så det är en attraktiv kombination. Setet kommer att få en sportig karaktär om vi byter ut en traditionell skjorta mot en krage med en T-shirt eller en blus med en V-ringning. Lovers av vardaglig stil kan också bära sportskor med sina kostymer. 

En damdräkt i en sportig version

En damdräkt passar perfekt med en avslappnad, urban stil. Allt vi behöver göra är att välja tillbehör - vi kommer att ersätta damväskan med en sportryggsäck, njure eller väska och eleganta skor - med sneakers. Färgglada eller ljusa kostymer ser bra ut i den här versionen. Modeller av linne eller stickade tyger ser också mycket bra ut. Vill du att hela stylingen ska bli ljusare? Rulla ihop dina jackärmar och sätt på en sportklocka på handleden. Kombinationen av en kostym i nyanser av vitt eller sandbeige med neonskor är kärnan i modernt mode som säkert kommer att locka uppmärksamhet. Den fashionabla gatan visar att klassiska snitt damdräkter också kan bäras med vita sneakers. En sådan uppsättning ser bra ut och tänker på vårmånaderna i en stor tätort. Du kan välja bra par med en kostym i KeeShoes onlinebutik.

En damdräkt är ett tidlöst plagg. Damer med olika kroppstyper ser bra ut i den. Hemligheten med att skapa en intressant styling med en jacka och veckbyxor ligger i att välja rätt skor och accessoarer. En klassisk kostym i händerna på en modeälskare kan bli en intressant outfit med en sportig karaktär eller en kvällsoutfit värd att komma ihåg.