Vi väljer de bästa skorna för en damdräkt

Höga klackar - skor perfekt för en kostym

Höga klackar är de mest klassiska, eleganta damskorsom passar perfekt med kostymen. Den höga hälen förlänger benen och gör hela klädseln snygg. svart stift för en svart kostym och vit skjorta är den mest traditionella kombinationen. Den passar för en konferens och en röd mattanpassage. Det är dock värt att leka med mode och experimentera med färger - klassiska, mörka byxor kan återupplivas om vi lägger skor i en intensiv nyans. Det är modernt att kombinera grå med kobolt eller silver eller brons med orange eller guld. Vi kommer att lätta den traditionella monokromatiska kostnaden med skor med extravagant tryck. Perfekta klackar finns i butiken ButyModne.pl. En intressant variant för höga klackar kommer att vara sandaler på en tunn stolpe. Exposed fotkvadratar och naglar målat med intensiv färg ser extremt spännande. Vilken typ av skor ska vi välja för våra byxor och jackor om vi är älskare av platta sålar?

Mäns chic - en kostym och skor med en maskinsnitt

En kostym är en riktig klassiker i en mäns garderob. Det är därför damer som känner sig bra i det också kan nå den maskulösa typen av skor för att skapa tidlösa stileringar. Kvinnors oxford och byxor är en variation på ämnet för klassiker. Du kan se en tydlig inspiration på herr mode. Varje element har dock kvinnans charm, så det är en attraktiv kombination. Satsen kommer att få en sportig karaktär om du byter ut en traditionell skjorta med krage med en T-shirt eller V-nacke-blus. Casual stilälskare kan också bära sportskor till kostymen. 

Damdräkt i en sportig version

Kvinnors kostym passar perfekt i stil i en lös, urbant stil. Det är nog att välja tillbehör - vi byter ut en damväska med sportväskor, en njur eller en säck och eleganta skor - sneakers. I detta scenario ser färgglada eller ljusa passar bra ut. Modeller som sys av lin eller stickade tyger ser också väldigt bra ut. Bryr du dig att hela stiliseringen kommer att få ljushet? Rul upp dina jackor ärmar och sätt på en sport klocka på din handled. Kombinationen av en kostym i en nyans av vit eller sandig beige med neonskor är det moderna modet som säkert kommer att locka uppmärksamhet. Trendig street visar att damtoalett med en klassisk klippning också kan bäras med vita sneakers. En sådan uppsättning ser bra ut och tar hänsyn till vårmånaderna i en stor urban agglomeration. Du kan välja bra par för kostymer på ButyModne.pl webbutik.

En damdräkt är ett tidlöst plagg. Dam med olika kroppstyper ser bra ut i det. Hemligheten att skapa en intressant stylisering med jacka och byxor i veckan ligger i att välja rätt skor och tillbehör. En klassisk kostym i händerna på en modeälskare kan bli en intressant kostym med en sportig karaktär eller en kväll som är värt att komma ihåg.