Vi väljer byxbyxor. Bli inspirerad!


Dungarees är ett måste i garderoben för varje älskare av bekväma och universella kläder där du ser moderiktig ut och samtidigt känner dig extremt bekväm. Undrar du vilka skor som passar dina jeansbyxor? Du har kommit till rätt ställe! I vår guide hittar du endast beprövade lösningar. Bli inspirerad till att se snygg ut och känna dig bekväm oavsett var du går.

Komfort som går hand i hand med en moderiktig look

Även på modet går en fashionabel look ofta inte hand i hand med användarkomforten, när det gäller byxbyxor är det helt annorlunda. Detta jeansplagg är ett obestridligt bevis på att du kan se bra ut och känna dig riktigt bekväm på samma gång.

Intressant nog hade byxbyxor ursprungligen en helt annan användning än idag. Till en början bars den här typen av kläder på gårdar och fabriker, där anställda uppskattade det i form av bekväma, slitstarka och lätta att bära arbetskläder.

Vilka skor ska man ha med byxbyxor?

Med tiden började byxkläder åtnjuta stor popularitet inte bara bland män utan också bland kvinnor, som var lika ivriga att sätta dem på sina barn. Detta borde inte förvåna någon! Denimbyxor ser riktigt bra ut, förutsatt att du vet hur man stylar dem.

Förutom att ta på sig rätt passande andra klädesplagg är nyckeln till framgång rätt val av skor. Det råder ingen tvekan om att skor är en solid bas för en oklanderlig look.

Undrar vilka modeller som fungerar bäst? Du har kommit till rätt ställe! I vår guide hittar du beprövade lösningar och blir inspirerad till att skapa en moderiktig outfit med byxbyxor i huvudrollen. Att jobba!

Satsa på klassikerna, det vill säga kombinera byxbyxor med sneakers

Om du är förvirrad när du skapar stiliseringar med byxbyxor, gå bara för klassikerna. Denna lösning gör aldrig besviken och kommer att fungera när du letar efter en vardagsoutfit där du kan spendera tid fritt. 

Allt du behöver göra är att kombinera dina favoritbyxor med klassiska sneakers och en nautiskt randig topp. Välj dämpade nyanser, som svarta eller bruna sneakers, eller välj mer intensiva färger, som rött. Modellen som slutar runt ankeln kommer att vara perfekt. Bryr du dig om den optiska förlängningen av dina ben? Välj sneakers på en bekväm plattform och njut av din drömeffekt. 

Här är några förslag från våra stylister:

Dambyxor? Varför inte!

När du har byxkläder på dig behöver du inte begränsa dig till klassiska sneakers. Detta element i garderoben harmoniserar perfekt med dammodeller av skor. Allt du behöver göra är att bära en matchande vit blus eller en moderiktig skjorta under jeansbyxor, släppa håret och måla dina läppar med ditt favoritläppstift. Bara skorna och du kan gå till kontoret eller på en dejt.

När en lång dag på fötterna väntar, välj skor med platt sula. Kvinnors mockasiner eller ballerinor kommer att vara perfekta. Vill du ha skor som får dig att se lite mer kokett ut? Klackarna är en hit! Du kommer att se fantastisk ut i dessa skor.

Satsa på spetsiga tår som perfekt matchar de raka benen på byxbyxor och ger dig lite sexappeal. Om du bryr dig om en stabil gång, kan du framgångsrikt välja skor med en bekväm stolpe eller kilklack. 

Dessa modeller fungerar bäst:

Stövlar i kombination med byxbyxor som en perfekt duo

Föredrar du mer djärva kombinationer i en maskulin stil istället för en feminin utgåva? Stövlar i sällskap med byxbyxor kommer att skapa en perfekt duo även under de fulaste dagarna! Denna kombination gör att du kan bygga en oklanderlig stil utan mycket ansträngning. Kombinera jeansbyxor med en svart skjorta och läderstövlar och njut av den gudomliga effekten! 

Välj en ankellång modell gjord av vattentäta material för att skapa en outfit perfekt för höstens regn. Glöm inte att bära en lång trenchcoat och en ullmössa och halsduk. En liten handväska över axeln och du är klar! Du kan ge dig ut på vägen! 

Kolla vilka stövlar du ska bära med byxbyxor:

Wellingtons, snälla!

Och på tal om höst(o)väder så finns det nog ingen bättre lösning än gummistövlar. Välj en modell med charmiga blommor eller välj dämpad beige och njut av den perfekta stylingen för regniga dagar. 

Var noga med att vara uppmärksam på dessa galoscher:

Du förstår, att välja skor för byxbyxor är en väldigt enkel uppgift! Allt du behöver göra är att inspireras av beprövade lösningar och på ett ögonblick skapar du en fantastisk stilisering för alla väderförhållanden. Lycka till!