Vi väljer barnskor för hög stoppning


Ett högt fotvalv kräver korrekt passande skor, särskilt för barn som är fulla av energi och som ständigt är i rörelse. Fel modell av skor kan orsaka obehag, och till och med smärta som orsakas av trycket på foten. Lyckligtvis behöver inte urvalet av barnskor för hög stoppning hålla dig vaken på natten. Vi har tagit fram en guide som hjälper dig att fatta ett beslut.

Kombinera affärer med nöje och kontrollera ditt barns löneförhöjning

Ibland räcker det med en blick för att kontrollera typen av vrist hos ett barn. Ta reda på vad du ska leta efter för att fastställa ditt barns arrestering.

Om du kan se att ditt barns fot lätt går av från marken vid kopplingen mellan tårna och hälen, då har du att göra med en normal höjning. I detta fall stöds kroppens vikt på det mest naturliga sättet. 

Foten helt berör marken betyder låg höjning och kan orsaka muskelansträngning, ledproblem och till och med plattfot. Denna deformation, även om den kan förändras med tillväxten av barnets fötter, bör konsulteras med en sjukgymnast som kommer att vidta alla åtgärder för att förhindra dess utveckling.

Z-foten visar sig också vara problematisk hög höjningsom i mitten inte är i kontakt med marken. Denna fotstruktur kan belasta muskler och leder för mycket. För barn som är så sugna på att jogga och studsa kanske deras fötter inte kan absorbera stötar ordentligt. 

Om du fortfarande har problem med att bestämma ditt barns båge, kombinera affärer med nöje. Måla ett barns fot med färg eller doppa det i vatten med ett färgämne och tryck sedan ut det på ett papper. Det resulterande fotavtrycket är en bra indikation på vilken typ av höjning du har att göra med. Om fördjupningen i fotavtrycket är svår att se, har barnet en låg båge. Å andra sidan representerar en stor grop en hög boost. Ser du hur lätt det är?

Hög vrist hos ett barn. Vad kommer härnäst?

Nu när du vet att ditt barns fötter har höga fotvalv är det mycket viktigt att kompensera för bristen på naturlig stötdämpning. På så sätt kommer du att förhindra att ditt barn överbelastas leder och muskler.

Du måste komma ihåg att ett högt fotvalv sätter ytterligare press på mellanfotsbenen, vilket kan bidra till smärtan i fötterna. Ett barn med hög stoppning tenderar också att flytta kroppsvikten till tårna när de går. Andra problem som kan åtfölja det inkluderar muskelspänningar i nedre vaden och stelhet i fötterna.

För att förhindra detta är det nödvändigt att korrekt forma skor som kommer att eliminera överdrivet tryck på tårna och hälen. Fullt stöd längs hela bågen kommer att ges av korrekt utvalda skor som kommer att ha en ojämförlig inverkan på ditt barns komfort.

Vilka skor ska jag välja för ett barns höga vrist?

Undrar du varför ditt barn klagar på för tighta skor, fast du är säker på att skorna är rätt anpassade i bredd och längd? En hög höjning kan vara orsaken. Då är toppen av foten relativt hög vilket kan orsaka tryck och bidra till att det bildas blåsor och liktornar. 

För att ditt barns fot ska kunna röra sig fritt krävs justerbara skor. Oavsett om du planerar att köpa dagistofflor, sandaler, sneakers, sneakers eller vinterstövlar, välj modeller med snörning och kardborreband och undvik blixtlås. Närvaron av ett elastiskt band kommer också att vara värdefullt, eftersom det kommer att hjälpa skon att anpassa sig till foten ännu bättre.

 Vi har utarbetat flera förslag på högvalvskor som fungerar både för promenader och för dagis.

Höga skor för tjejer

Vad sägs om profylaktiska skor med styv häldisk, profilerad innersula, flexibel sula och hög ovandel? Kardborreknäppning hjälper dig att effektivt anpassa skon till foten med en hög stoppning. De är perfekta för sommaren sandaler tillverkad av högsta kvalitet naturligt läder. Den rosa färgen och blommotivet kommer att tilltala varje ung dam. 

På vintern, välj varma, rosa stövlar med en upphöjd ovandel, en konturerad innersula och en halkfri, lätt sula. Tack vare lämplig struktur och kardborreknäppning är dessa skor perfekta för tjejer med hög stoppning.   

Välj söt för dagis sneakers gjord av flexibel sula med styv hälräknare. Kattungemotivet och de silverpläterade elementen kommer att vinna hjärtan hos även de mest krävande tjejerna. Och viktigast av allt, ett bekvämt elastiskt band och elastiska snören kommer att säkerställa verklig användningskomfort med hög vrist.

Höga skor för en pojke

Sandaler i färgen energigivande orange är ett bra sommaralternativ för varje pojke. Kardborreknäppning hjälper till att justera höjden och bredden på skon, och det iögonfallande roliga trycket kommer att göra det roligare att bära denna praktiska sko.

När du väljer vinterstövlar för en pojke med hög stoppning, välj en isolerad, vattentät modell med en rejäl sula och en styv hälräknare. Värdet av de som vi rekommenderar tossor Det finns också en kardborrstängning och en universell färg som passar till praktiskt taget allt.

Du undrar vad skor kommer att fungera som tofflor till dagis för en pojke med hög vrist? Modellen med kardborrefäste med styv hälräknare är definitivt ett tjurfäktning. En ytterligare fördel är den söta, röda bilen på framsidan av skon.

Vi är säkra på att tack vare våra tips kommer det att visa sig vara en enkel och trevlig uppgift att välja en stövel med hög stoppning.