Vi föreslår vilka skor som passar en skjortklänning. Bli inspirerad!


Skjortklänningar är mycket populära bland kvinnor. Du kan bära dem på kontoret med klassiska höga klackar, på en dejt med skyhöga klackar som framhäver långa ben, eller till och med för en promenad runt staden, kombinera dem med bekväma sneakers. Skjortklänningar är perfekta för både varma och kalla dagar. I vår guide har vi samlat de mest intressanta stylingidéerna. Bli inspirerad!

Några anledningar till varför vi älskar skjortklänningar

En av favoritkläderna för många kvinnor är en skjortklänning. Denna outfit, beroende på hur du stylar den, kommer att ge dig en mer eller mindre formell look.

Men skjortklänningarnas mångsidighet är inte allt vi älskar dem för. De är extremt bekväma och skapar en bra utgångspunkt för att leka med mode. Och det är när du har en i din samling, du behöver inte slösa tid på att tänka framför din garderob och fundera på vad du ska ha på dig med den, för den ser lysande ut i sig. Allt du behöver göra är att välja rätt skor och ... du kan gå.

Exakt! Skor är vår specialitet, därför har vi förberett en handfull inspirationer, tack vare vilka du kommer att skapa snygga kombinationer för kontoret, för en dejt och varje dag. Redo? Låt oss börja!

Vilka skor att bära med en skjortklänning för kontoret?

Om det finns en formell sådan på din arbetsplats klädkod, välj skjortklänningar i dämpade färger och kombinera dem med klassiska skor. Beroende på hur mycket tid du lägger på fötterna, välj skor med platt sula eller höga klackar.

Har du en dag med att springa runt på kontoret? Satsa på bekväma mockasiner eller ballerinor. Plattsulor tillverkade av läder av god kvalitet kommer att stå emot utseendet, och du kommer alltid att se professionell ut. För att förstärka denna effekt kan du använda ett hårspänne och bära en guldklocka runt handleden.

Om du vill ha den mest formella looken, välj höga klackar. Välj en svart eller beige modell. Den första av dem kommer att vara perfekt för mörka skjortklänningar. För att inte visuellt förkorta figuren, sätt på svarta strumpbyxor, skapa en sammanhängande komposition. Beige höga klackar, å andra sidan, hjälper dig att uppnå effekten av ben upp mot himlen när du kombinerar dem med nude tights.

Lär känna våra typer:

Vilka skor passar bra till en skjortklänning för en dejt?

Ska du på dejt? Skjortklänningen är en bull's eye! Beroende på dina planer kan du styla den på olika sätt och njuta av WOW-effekten varje gång. 

Till middag på en gourmetrestaurang, bär en svart högklackad skjortklänning med en långsträckt näsa. Dessa skor förtjänar definitivt en plats i din garderob! De är så mångsidiga att du kommer att kunna bära dem för olika tillfällen. Om du vill se så sexig ut som möjligt, välj en röd, glänsande modell som får hjärtat på din andra halva att slå snabbare! 

Ska du ta en lång, romantisk promenad runt gamla stan? Om du vill hålla jämna steg med din partner, se till att välja ett par bekväma skor. Kilar där du kommer att vara bekväm och samtidigt kommer att utstråla självförtroende kommer att fungera bra med en skjortklänning för en dejt. En varm dag, välj lädertofflor på en glänsande kilklack. Glöm inte en perfekt gjord pedikyr! 

På hösten och vintern, välj iögonfallande beige stövlar på en bekväm stolpe. Ljus färg i kombination med spetsiga tår kommer optiskt att förlänga dina ben, och du kommer att se fenomenal ut! Dessa stövlar kan kombineras med både kortare och längre skjortklänningar och ser snygga ut varje gång.

Kolla in våra favoriter:

Vilka skor ska man ha med en skjortklänning varje dag?

En skjortklänning, även om det verkar vara ett relativt formellt inslag av kläder, kan framgångsrikt bäras varje dag, utan speciella tillfällen. Allt du behöver göra är att välja rätt par skor som ger det mer tillfälligav denna karaktär.

Du har säkert vita sneakers i din samling. Dessa skor är i perfekt harmoni med en fashionabel skjortklänning. Sneakers kommer också att bli en hit. Välj dem i en ljus nyans på plattformen för att optiskt förlänga benen. För att fullända din look, sträck dig efter en läder, avslappnad handväska eller ryggsäck. Nåla upp håret i en hög bulle, lägg till ett par uttrycksfulla örhängen och fäst armbandet runt vristen och njut av en härlig vardagslook. 

Under varma dagar, bär bekväma tofflor i en neutral nyans av beige eller kamelbrunt med din skjortklänning. Spänn fast det bruna bältet i midjan och använd solglasögon med bruna bågar och linser. Om solen tar ut sin rätt på dig, var noga med att bära en hatt som kommer att lägga till din utrusta'till "att något" och kommer att skydda dig från de starka strålarna. 

På hösten ska du dock ta på dig klassiska stövlar. Välj en modell i din favoritfärg och bär den med vadlånga skjortklänningar. När vädret är särskilt dåligt, bär en varm ylletröja i matchande nyans över axlarna. 

Möt våra favoriter: