Vertigo på benen! Vi väljer skor till klockor och rör


Bred, smal, rak, eller kanske med räfflor? Byxor är så olika att det kan vara en riktig utmaning att välja rätt skor, speciellt när du vill se bra ut. Om du undrar vilka skor som passar perfekt till varje ben så har du kommit rätt!

Bred, smal, rak...

Byxor är ett plagg som alla kvinnor älskar. Av goda skäl! De är så olika att du framgångsrikt kan sätta dem på för olika tillfällen och alltid ser fantastiska ut. Välj mellan casual jeans och formella cigariller och skapa stilar skräddarsydda efter dina behov.

Om du vill imponera med en oklanderlig look varje gång är det värt att se till att rätt skor kompletterar de enskilda byxbenen. Undrar du vilka skor som är bäst för breda eller smala ben? Du har kommit till rätt ställe! I vår guide hittar du de mest effektiva kombinationerna. Låt oss börja!

Bell skor

Hög midja bell-bottoms framhäver midjan perfekt och gör det möjligt att uppnå en extremt feminin look utan större ansträngning. 

I motsats till utseendet behöver du inte ha höga klackar så att alla du möter inte kan ta blicken från dig. Även om det är rättvist att säga att höga klackar är ett av de bästa valen när du funderar på att bära flare, kan du uppnå en liknande effekt genom att välja platta eller relativt lågklackade skor. Se till att skorna har en spetsig tå. Sätt på dig ballerinor på sommaren och damstövlar på hösten eller våren. 

Möt våra favoriter:

Tubboots och leggings

Tuber och leggings har så många beundrare över hela världen av en anledning! De framhäver välformade ben och feminina former perfekt, är bekväma och du kan bära dem året runt och blir aldrig uttråkad. 

Tight typ byxor skinny jeansMen precis som leggings kräver de korrekt passande skor för att skapa grunden för en bländande styling. Långa stövlar är perfekta för vintern. Välj klassiska, svarta lårbyxor eller satsa på dämpade bruna nyanser och du är klar! På sommaren och våren, välj sneakers. När allt kommer omkring är komfort nyckeln!

Här är våra favoriter:

Byxstövlar med raka ben

Byxor med raka ben förknippas med klassiskt och universalitet. De är perfekta för både kontoret och mindre formella möten.

Har du att göra med cigariller? Välj glamorösa pumps som aldrig går ur mode. Har du slitna jeans? Kombinera dem med klassiska sneakers. Eller kanske raka ben är en egenskap hos linnebyxor som följer med dig på vägen till stranden? I det här fallet, se till att bära sandaler eller flip flops.

Rekommenderade skomodeller:

Byxstövlar med byxband

Byxor med byxor kompletterar perfekt vardagliga stiliseringar. Om du bryr dig om komfort hela dagen, se till att välja bekväma träningsbyxor. Ta på dig dina favoritsneakers och du är klar! Ser du hur enkelt det är? 

Rekommenderade sneakers:

7/8 byxstövlar

Byxor som slutar i ankelhöjd fungerar både på sommaren och våren. Du kan också framgångsrikt bära dem på hösten eller vintern, om du ser till att dina skor ger dig tillräcklig värmekomfort. 

Men om du vill visa upp ett 7/8-ben, välj skor i en nyans som liknar din huds färg. Se till att tårna i skorna är spetsiga eller mandelformade. På så sätt, utan att behöva bära klackar, får du effekten av ben mot himlen.

Kolla in våra förslag:

Några regler att tänka på

Nu när du vet vilka skor som fungerar bäst med en viss byxstil, kommer du säkert att få en spektakulär look utan större ansträngning. Kom ihåg några regler för att se fantastisk ut varje gång.

Välj först skor med spetsiga tår för breda ben. På så sätt kommer dina fötter att få ett uttryck, och du kommer även visuellt att förlänga dina ben. 

För det andra, när du exponerar dina anklar, undvik kontrasterande kombinationer. Välj nakenmodeller av skor som är perfekta för både mer och mindre formella utflykter. Om du bryr dig om att bära svarta skor, överväg att bära svarta strumpbyxor under byxorna. På så sätt undviker du att skapa en avskärningslinje som kan skapa en illusion av kortare ben. 

För det tredje, var inte rädd för att leka med mode. Skapa otydliga kombinationer som speglar din individuella stil.