Välj rätt skor och gör även de enklaste stiliseringarna till glädje


Klassiska garderobsartiklar som slim fit jeans, en vit t-shirt eller en liten svart klänning är tidlösa och ser alltid bra ut. I motsats till utseendet behöver du inte se tråkig ut medan du bär minimalistiska stilar. Vi föreslår hur man gör dem iögonfallande tack vare korrekt utvalda skor.

Minimalism har ett pris

Enkla interiörer, klassiska lösningar och ... monokroma kostymer. Minimalism är mycket mer än en strikt, uttryckslös stil. Det är en synonym för måttlighet och god smak. Denna stil har utan tvekan gladt både inredningsarkitekter och modedesigners i flera år. Det är inte utan anledning att kvinnor som är medvetna om de senaste trenderna också älskar det.

Minimalistiska stiliseringar behöver inte vara tråkiga, även om de är skapade på en enkel, monokrom basis. Några tillägg räcker för att göra ditt utseende uttrycksfullt och glädja förbipasserande. 

Ett knep är att välja rätt skor. Tack vare den ovanliga designen, färgerna och stilarna kommer du att se bländande ut och fånga andras ögon. Möt våra favoriter, med vilka du kan diversifiera även de enklaste stiliseringarna.

Ballerinor i mocka med utsmyckning

Om du planerar att ha en enfärgad look, prova att kombinera den med mer sofistikerade skor. Mockaballerinor är klassiska skor, men tack vare extraordinära dekorationer och intensiva färger kan de förvandlas till ett originaltillskott till det enklaste utrustapå.

välja blå modell med en tjock flerradskedja. Kombinationen av denna färg med ljusrosa, mintgrön och persika nyans kommer definitivt att vara perfekt för minimalistiska stiliseringar. Dessa färger kommer perfekt att harmonisera med raka jeans och en vit T-shirt, såväl som med en enfärgad jumpsuit.

Intensiv rosa är också ett perfekt komplement till klassiska outfits. Skor dekorerade med originalpärlor liknar strass, kommer de att berika varje stilisering fenomenalt och skapa ett bländande slutresultat. Fuchsia är en energigivande färg som står i perfekt kontrast till svart, brunt och grått. Du kan också framgångsrikt kombinera den med vit, beige eller kräm.

Originalstövlar för kalla dagar

På kallare dagar, ta på dig stövlar. Dessa skor kommer att ge dig termisk komfort och kommer att vara perfekta för många tillfällen. Dessutom hjälper det dig att diversifiera din minimalistiska stil.

Svartvita kontorsskapelser behöver inte se tråkiga ut. Speciellt om man kombinerar dem med snörstövlar i stil med stövlar med ett mönster som imiterar ett leopardtryck. Kombinationen av svart och vitt är så klassisk att du kan kombinera den med nästan alla nyanser och skapa effektiva lösningar.

Vad sägs om det klumpiga, vita arbetare med svarta element? Vitt och svart är en tidlös kombination som kommer att se bra ut med beige eller grått. En kontrasterande dragkedja framtill på skon och en tung sula i stil med fångare ger karaktär till varje outfit. Bär leggings eller typ byxor med dem skinny jeans. Uppmärksamhet! Vita skor i kombination med svarta byxor kan optiskt förkorta figuren, så vi avråder från denna kombination för damer med kortare längd. 

För dem rekommenderar vi det dock beige stövlar med en glänsande kedja. Den här färgen – i kombination med ljusa byxor eller bara ben – kommer att få dig att framstå som mycket längre än du egentligen är. En ytterligare fördel är den höga plattformen med original slitbana.

Färgglada stift för elegant styling

Minimalistisk, elegant styling för en dejt, viktigt affärsmöte eller för kontoret kan komma ihåg i en handvändning om du väljer färgglada högklackade skor till det. En liten svart pennkjol eller cigariller och en vit skjorta i kombination med färgglada höga klackar kommer att skapa en fenomenal kombination.

välja gula höga klackar med dekorativa utskärningar och en snygg tofs. Om du föredrar bekväma, platta skor, välj dem gula pumpar på en liten pelare med spetsig näsa med subtila ränder. I sådana skor kommer du säkert att skapa en WOW-effekt!

Om du ska på dejt och du tänker bära en kort, svart klänning, välj den  röda pumps på en snygg post. Den exponerade hälen och originalbindningen får dig att tända din partners sinnen nästan omedelbart. Glöm inte att måla dina läppar med intensivt rött läppstift. Således kommer ditt utseende att bli ännu mer harmoniskt.

Bekväma sneakers

Du kan bryta de eleganta, minimalistiska stiliseringarna med ovanliga skor för att skapa ett snyggt slutresultat. Matcha dem med sportsneakers och förvåna med deras perfekta utseende. 

I princip är valet praktiskt taget obegränsat. Du kan satsa på klassiska, enkla, vita modellersom kontrasterar på ett intressant sätt med resten av den eleganta outfiten eller väljer mer snygga färger och design. Välja lila Air Maxes med en strömlinjeformad form och en upphöjd häl eller flerkärnig sportskor med djurmotiv på en liten kilklack.

Ha kul med mode!

Baserat på det enkla kläder hålls i en minimalistisk stil kan du få ett oförglömligt slutresultat med endast tillbehör.

Bara ha kul med mode och kombinera klassikerna med icke självklara skor. På så sätt kommer även den enklaste stylingen att få dig att se fantastisk ut oavsett tillfälle.