Vad ska man ha sneakers med för att alltid se bra ut?


Sneakers är en klassiker i genren. Dessa skor har njutit av sin mångsidighet i flera år. De är det perfekta komplementet till olika stilar. Undrar du hur man bär sneakers och vilka byxor som passar bra till dem? Eller kanske du inte är övertygad om du kan bära dessa skor med kjolar och klänningar? Lyckligtvis vet vi svaren på dessa (och andra) frågor. Låt oss börja!

Hur bär man sneakers?

Många undrar hur man bär sneakers. Det finns några regler som du bör följa för att alltid se bra ut.

Först och främst, välj den modell som visuellt passar din garderob bäst. Om det domineras av dämpade kläder har du två alternativ. Du kan fortsätta denna trend eller välja skor som kommer att sticka ut betydligt. Om de flesta av dina kläder är färgglada och originella, gå till klassiska sneakers.

För det andra, ta hand om dina skor ordentligt. Även om din styling är fängslande kommer du aldrig se snygg och harmonisk ut i smutsiga, slitna skor. 

För det tredje, bär sneakers för lämpliga tillfällen. Den här säsongen kombineras de definitivt med resten av de formella kläderna, men kom ihåg att vissa omständigheter kräver mer eleganta skor, som låga skor eller pumps.

Inte bara för sport

Många förknippar sneakers med skor för gym. Även om de faktiskt ser ut som sportskor behöver du inte begränsa dig till en vanlig träningsoverall. Du kan bära dem med jeans, chinos och till och med klänningar och kjolar.

Du kan framgångsrikt bära sneakers för mer formell styling. Se först till att de är fläckfritt rena och matcha sedan resten av din outfit. Du kan välja en vit skjorta och blanka leggings eller klassiska byxor med raka ben och ta på dig din favoritjacka.

I sådana kläder kan du gå till jobbet, ett affärsmöte och till och med en fest i trädgården.

Monokrom set

Sneakers är enkla skor som perfekt kommer att komplettera set bevarade i en monokrom stil. Stylingalternativen är praktiskt taget oändliga.

Kombinera en svart T-shirt med svarta byxor med fashionabla skavsår, en svart kofta och ... vita sneakers. Denna outfit kommer att vara perfekt för vardagliga promenader, shopping eller träffa vänner.

Klädd så här kan du också gå till jobbet. Allt du behöver göra är att ta på dig moderiktiga glasögon med tjocka bågar, knyta håret i en klassisk bulle, välja eleganta örhängen och en liten handväska på en kedja.

För att piffa upp den monokroma stilen lite, välj djärva, färgglada sneakers. När du bär dem med byxor, glöm inte att vika upp benen så att dina skor syns tydligt.

Ha kul med mode

Sneakers är grundelementet i garderoben för snygga kvinnor som älskar att leka med mode. Allt du behöver göra är att kombinera dessa sportskor med en tjejs kjol eller klänning. Om du vill att hon ska spela den första fiolen i styling, välj enkla sneakers där alla tillbehör hålls till ett minimum. 

Välj en blommig, veckad kjol eller klänningsmodell som slutar några centimeter ovanför ankeln. För den första, bär en vanlig V-ringad T-shirt som du glider lite slarvigt inuti. Glöm inte bältet i midjan. På kallare dagar kan du kombinera denna outfit med en katana, bikerjacka i läder eller en lång trenchcoat. 

Om du är orolig för att du kommer att se kort ut i den här outfiten, välj platåsneakers. Ett ytterligare sätt att optiskt förlänga benen är att välja lämplig nyans av skor. Undvik mörka, överväldigande modeller. Välj istället ett vitt eller beige färgschema.

Vilka strumpor ska man ha med sneakers?

Är du osäker på vilka strumpor du ska ha med dina sneakers? Det är enklare än du kanske tror! I grund och botten kan du bära sneakers med klassiska fötter eller ännu mer skurna strumpor.

Men om du gillar originallösningar, välj synliga strumpor som matchar färgen på skorna. För mer äventyrliga människor rekommenderar vi flerfärgade eller till och med neon strumpor som kommer att locka ännu mer uppmärksamhet till dina skor. 

Var dock försiktig så att sockorna inte når mitten av vaden. På så sätt kommer du inte bara att se lite karikerad ut, utan också förkorta din figur optiskt.

Möt våra favoriter

Utbudet av sneakers är verkligen enormt. Tillverkare konkurrerar i originallösningar. Tack vare detta kan skor i denna stil bäras inte bara på varma, utan också på frostiga dagar.

De är perfekta för vinterpromenader Sneakers med trappersula. Bär dem med jeans och varma, överdimensionerad'de där tröjorna. Vad sägs om isolerade sneakers med djurmotiv? Dessa skor ser helt galna ut!

För älskare av klassikerna rekommenderar vi vita sneakers. Men om du vill lägga till lite färg till din monokroma look, gå för det modell med skimrande röd accentsom kommer att se underbart ut med ett intensivt rött läppstift.

Basketfans kommer säkert att uppskatta det legendariska företagsmodell gjord av läder. Den svarta färgen på skorna gör det inte bara en barnlek att hålla dem rena, utan kompletterar även lätt varje styling.

Hur tar man hand om sneakers?

Kom ihåg att ingen styling kommer att skapa en WOW-effekt om du bär smutsiga skor med den. I motsats till utseendet är skötseln av vita sneakers väldigt enkel. Allt du behöver är en gammal tandborste, vatten och bakpulver.

Förbered blandningen i förhållandet 1:1 och använd en borste för att gnida in den i all smuts. Gör små, cirkulära rörelser tills den fula missfärgningen försvinner.