Vad ska man ha gråa skor med för att inte se ut som ... en grå mus? Bli inspirerad!


Vissa människor tror att den grå färgen är symbolen för tristess och medelmåttighet och ger upp att köpa gråa skor. Inget kan vara mer fel! Gråa skor behöver inte få din outfit att se intetsägande ut. Kolla vad du ska ha gråa skor med så att du inte ser ut som... en grå mus.

Grå mus? Inte den här gången!

Grå skor är inte särskilt populära. Om du också tycker att den här färgen är symbolen för tristess och medelmåttighet, låt mig bevisa att du har fel. När allt kommer omkring, med gråa skor, behöver du inte se ut som en grå mus!

Vi berättar gärna vad du ska kombinera dem med så att dina stiliseringar fångar andras blick. Kolla vilka nyanser och färger som fungerar bäst med gråa skor. Att jobba!

Vilka färger på kläderna passar ihop med gråa skor?

Grå är en extremt universell färg som perfekt harmoniserar med ett brett spektrum av färger. Beroende på färgdjup, tillfälle och ditt humör kan skor i denna färg kombineras med nästan alla nyanser.

Det är dock värt att komma ihåg att skilja mellan kalla och varma färger. Att kombinera dem tillsammans kan slå tillbaka och göra det svårare för dig att skapa WOW-effekten. Det räcker dock att du kombinerar svala gråa med andra svala nyanser, som blått, grönt eller ljuslila, och varma - med varma, som rött, gult och orange.

Om att leka med färger inte övertygar dig, satsa på monokroma stiliseringar. Svarta, figursydda jeans, svart polotröja och gråa skor är en beprövad kombination för henne och för honom.

Upptäck beprövade färgkombinationer

Det finns flera beprövade färgkombinationer som är värda att komma ihåg när du väljer styling för grå skor. Möt våra favoriter.

grå + vit

Både ljusare och mörkare gråa funkar fenomenalt med vitt. Du kan bära gråa skor med en vit spetsklänning och matcha ömtåliga silversmycken. I en sådan outfit kan du gå både på dop och på dejt.

Föredrar du byxor? Klassiska, vita cigariller blir en hit när du kombinerar dem med en grå skjorta och grå loafers. Även män kan framgångsrikt använda denna uppsättning. Vita tygshorts, en grå linneskjorta och grå loafers är en bra kombination för många tillfällen.

Grå + jordfärger

Grått fungerar bra med jordfärger. Dämpade, naturliga färger kommer att vara ett perfekt komplement till grå skor. Kombinera dem med gråa byxor, en brun polotröja och en beige trenchcoat. Denna kombination är lämplig för både kvinnor och män. 

Grå + Rosa

Rosa och grått är den perfekta duon. Undvik dock pudriga nyanser av rosa för att inte se tråkigt och intetsägande ut. Välj energigivande fuchsia istället. Gråa skor som balans för en intensivt rosa outfit? Bra ide! Kombinera gråa stövlar med en fuchsiarock och du är klar.

Grå + Gul

En gul tröja som faller löst på ena axeln, grå byxor och gråa skor är en kombination som kommer att fungera för många olika tillfällen. När du går till kontoret kan du byta ut tröjan med en skjorta och sätta på en gul jacka ovanpå.

När du väljer gula kläder för grå skor behöver du inte begränsa dig till citronnyanser alls. Senapsfärg kommer att bli en hit för båda könen. Medan damer kan skapa en klassisk bas i form av en senapsklänning, kan herrar välja en senapspolokrage eller jacka och kombinera dem med mörka jeans. 

Färgglada yrsel

Det finns några fler beprövade färgkombinationer som är värda att uppmärksamma. Vad sägs om gråa skor tillsammans med intensiv orange? En skjorta i denna färg kommer perfekt att framhäva sommarens solbränna. Kombinationen av grått med grönt eller marinblått kommer också att bli en hit.

Gråa skor för henne och för honom

Undrar du var man kan köpa de mest fashionabla grå skorna till henne och till honom? Det är lätt! I vår webbutik hittar du enkelt det du letar efter. Bli inspirerad!

Gråa flipflops med orange sula bär med jeansshorts och en orange skjorta. För mer festliga, sommar- eller vårtillfällen, välj grå pumps med utskärning för tår och häl. Ett bekvämt inlägg kommer att få dig att älska dem vid första ögonkastet. Om du letar efter ännu mer eleganta skor, satsa på mockaklackar på plattformen. Tack vare dem kommer du att få effekten av ben mot himlen! Men bär den varje dag grå espadrillor med flätad sula eller läderskor. På kalla dagar, välj fashionabla isolerade stövlar

I vår butik finns även förslag på snygga män. Satsa på eleganta utgångar klassiska brogues i en dämpad nyans av grått. De kommer att se bra ut med både marinblå och bruna kostymer. Letar du efter det perfekta alternativet för kontoret? Vi har något för dig! Dessa bekväma skor de kommer att klara provet, även när du har en lång dag på jobbet. Och efter jobbet ... dags för en välförtjänt vila. Du kommer att finna dem bekväma sneakers eller mysiga tofflor.