Vad är på modet? Upptäck modellerna av skor som bärs av de största stjärnorna vid utmärkelsen Fryderyki 2023


Även om Fryderyki är en typisk musikalisk händelse, överraskar stjärnorna varje år med mer och mer nonchalanta, iögonfallande stiliseringar som inspirerar andra. Om du undrar vilka skor som arrangerades av polska kändisar i år, är du på rätt plats. Med dig i åtanke har vi samlat de mest fashionabla modellerna och hittat liknande alternativ tillgängliga i vår webbutik.

Låt dig inspireras av kändisstilar!

Även om Fryderyki är ett evenemang av typiskt musikalisk karaktär, älskar infödda stjärnor att dra till sig uppmärksamhet och göra sina stiliseringar - såväl som sina radiohits - minnesvärda under lång tid. Om du vill veta vad som är inom mode och hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, följa stilarna hos kändisar och kändisar under sådana evenemang det är en bra utgångspunkt för att bli inspirerad varje dag eller till semestern.

Våra experter tittade noggrant på stiliseringarna av stjärnorna under Fryderyki 2023-utmärkelsen och hittade de mest fashionabla skomodellerna för dig, som finns tillgängliga i vår KeeShoes onlinebutik. Låt oss börja!

Sandelträ svindel

De flesta kändisar valde glamorösa sandaler. Anna Wyszkoni valde en metallisk modell och parade ihop den med ett regnbågsset. Doda valde vita sandaler med spetsig tå och kombinerade dem med en vit klänning med spännen, och galans värd - Paulina Krupińska-Karpiel - bestämde sig för ljusgröna nyanser.

Stilettsandaler är ett utmärkt val för vårens och sommarens evenemang. Bär dem vid dop, nattvard, bröllop, samt för dejter i sällskap med luftiga eller mer figursydda klänningar. Dessa skor är så mångsidiga att de också perfekt matchar jeans eller linnebyxor, vilket skapar mer vardagliga stiliseringar. 

Du kan hitta sandaler i stjärnstil här:

- brokadklackade sandaler

- vita, bundna sandaler på en asymmetrisk klack

- vita lädersandaler

- ljusgröna sandaler med klack

- ljusgröna sandaler på stolpen

Tunga stövlar

Lika populära bland polska kändisar var tunga stövlar i militär stil, som stolt presenterades av både kändisar och kändisar på röda mattan. Röda bovver-stövlar med gul tråd kompletterade stiliseringen av vinnaren av Årets artist - Mróz. Sångerskan matchade dem med bruna, formella vidbensbyxor och en glänsande skjorta i beige och vinröda nyanser.

Julia Wieniawa, å sin sida, valde tunga, tjockklackade stövlar, som hon parade ihop med en kort svart kjol och en svart skinnjacka som slutar i midjan. Lägg till några silvertillbehör och du är klar!

Skor i liknande stil bars också av Sarah James - en begåvad ung sångerska. Stjärnan kombinerade dem med denim, vida byxor och en matchande röd turtleneck.

I vår webbutik hittar du ett brett urval av stövlar i militärstil för både henne och honom. Du borde gilla dessa modeller:

- svarta stövlar

- svarta stövlar med spännen

- svarta stövlar med färgad tråd

- lackstövlar med pärlor

Klassiska skor och loafers

Många kändisar har valt klassiska lösningar för detta tillfälle. Att styla skor och mockasiner är trots allt inte särskilt svårt och låter dig få en spektakulär look på ett ögonblick.

Kuba Sienkiewicz från bandet Kwiat Jabłoni kombinerade svarta loafers med en rödbrun kostym och en svart skjorta. Rubens, å sin sida, valde en kombination av klassiska mockasiner med eleganta byxor, en vit T-shirt och en skinnjacka. Marcin Prokop valde i sin tur svarta skor, till vilka han matchade en blå kostym och en svart topp.

Vi måste erkänna att klassikern talar för sig själv och inte behöver några tjusiga prylar! Om du håller med oss, vänligen gå med vår webbutik till klassiska skor och mockasiner för män.

Glänsa i Kaminskis stil

Ralph Kaminski älskar definitivt att överraska med sina skapelser. Den här gången bestämde han sig för ... en bröllopsklänning, som han kombinerade med brokadpumps på låga klackar. Det här alternativet fungerar inte bara för ett bröllop, utan också för andra evenemang som kräver en festlig outfit, och till och med varje dag!

När allt kommer omkring kommer skimrande glitter att låta dig glänsa oavsett tillfälle. Kom ihåg att låta honom spela första fiol och kombinera dina glitterskor med en minimalistisk styling. Du kan para dem med en vit klänning och silversmycken, eller välja klassiska herrjeans, en figursydd topp och en lång trenchcoat. 

Dessa modeller kommer att fungera perfekt:

- glitterballerinor

- brokadsandaler på stolpen

- brokadklackar med spetsig tå

 

Kreationer på röda mattan är inom räckhåll

Som du kan se behöver du inte spendera en förmögenhet för att njuta av glamorösa skapelser i stil med infödda kändisar. Allt du behöver göra är att besöka vår webbutik, där de mest fashionabla modellerna av skor till ett bra pris väntar på dig, utan att behöva ge upp hög kvalitet. Vi njuter av din shopping!