Upptäck 5 anledningar till varför vi älskar pumps


En stabil häl är utan tvekan deras stora fördel. Till skillnad från klassiska höga klackar är pumps mycket bekvämare på grund av den relativt låga hälen, vilket gör dem perfekta för situationer där du vill se bra ut och samtidigt känna maximal komfort. Undrar du varför vi fortfarande älskar pumps? Upptäck de fem bästa anledningarna!

#1 Perfekt utseende oavsett tillfälle

Pumps är skor som fungerar för olika tillfällen och ger dig en perfekt look. Oavsett om du ska på en anställningsintervju, en dejt, ett möte med vänner eller till kontoret kan du vara säker på att du kommer att se perfekt ut när du sätter på dig pumps. 

När allt kommer omkring är pumpar så eleganta att de framgångsrikt kan följa med dig under mer eller mindre officiella evenemang. Förutom olika omständigheter som kräver en elegant outfit, kan du framgångsrikt bära dem i en avslappnad stil, kombinera dem med jeans, din favorittopp och en läderbikerjacka.

#2 Komfort hela dagen

Oavsett vart du går kan du vara säker på att du kommer att känna dig bekväm. Det här är fantastiska nyheter för kvinnor som inte gillar att sätta en gudomlig look före sin komfort. Om du har en viktig presentation på kontoret och höga klackar hjälper dig att se professionell ut, se till att bära pumps istället för stiletter. Du kommer inte ångra!

Dessa skor skiljer sig från klassiska höga klackar genom höjden på hälen. Tack vare detta är de mer stabila och orsakar inte obehag vid rörelse. Därför kommer de att klara testet för unga kvinnor som precis har börjat sitt äventyr med höga skor, men också för de som inte känner sig trygga i skyhöga klackar.

#3 Optisk benförlängning och siluettbantning

Pumps hjälper dig att få effekten av ben mot himlen, förutsatt att du stylar dem ordentligt. För bara ben och ljusa byxor, använd skor i en nyans som liknar din hudton. Kombinera svarta pumps med svarta strumpbyxor eller tunna svarta strumpor och svarta cigariller. 

Genom att skapa en vertikal, oavbruten linje längs dina ben kommer du inte bara att förlänga dem optiskt, utan också få din siluett att se smalare ut.

# 4 Större självförtroende

Även om det kan vara en rejäl stress för vissa kvinnor att gå i nåltunna höga klackar, är det praktiskt taget problemfritt att flytta runt i pumps. Allt tack vare en relativt låg, stabil häl, som förhindrar en karikerad gång som ibland påminner om en smygande dinosaurie ;-) 

Att gå i pumps gör att du inte bara känner dig mer självsäker, utan även självförtroendet kommer tydligt från dig. Detta borde inte förvåna någon! Dina ben ser längre ut, din figur smalare och du kan känna dig så bekväm som möjligt.

#5 Mångsidighet när du skapar styling

Men det är inte allt vi älskar pumps för! Dessa skor är så mångsidiga att du kan behandla dem som en bas för att skapa otaliga outfits för vardagliga och festliga tillfällen. Undrar du exakt vad du ska ha pumps med? Vi har förberett ett litet fuskblad som hjälper dig att välja utrusta.

Svarta pumpar

Svarta pumps är utan tvekan den mest universella modellen som borde finnas i varje kvinnas samling. Välja klassiskt snitt och bär den på kontoret eller varje dag. Gå till jobbet, kombinera dem med trendiga cigariller och en snyggt struken skjorta för en professionell look. Till vardags, kombinera dem med jeans, en T-shirt med ett spännande tryck och en jacka eller skinnjacka.  

Ska du på dejt? ta på svarta, knutna pumps med öppen klack och koppla ihop dem med en liten svart klänning. Släpp ner håret, lägg lite smink på dina läppar och du är klar! Under kalla dagar, komplettera denna look med en feminin färgad trenchcoat. Satsa på en puderrosa som perfekt kommer att bryta den monokromatiska karaktären hos denna styling. 

Beige pumps

Läderfärgade mockapumpar är mycket populära bland många kvinnor. Vi är inte alls förvånade! Delikat textur kombinerat med en lika delikat nyans ser riktigt galen ut. Och bäst av allt, det kan göra underverk, optiskt förlänga benen.

välja modell med tjock klack av naturläder och matcha den med klädesplagg som motsvarar dina planer. För bröllopet, bär en klänning med fina blommor, och för kontoret, bär ljusa, eleganta byxor och en satinblus. Om du vill se ännu mer feminin ut, fäst ett guldarmband runt fotleden, vilket skapar en WOW-effekt och drar till sig uppmärksamhet på dina pumps. 

Färgglada pumps

På våren och sommaren, sätt på färgglada pumps som kommer att ge en optimistisk karaktär till även de mest minimalistiska stiliseringarna i dämpade färger. Satsa på de färger du gillar mest. 

Vad sägs om intensivt rosa eller dämpad blå? Det första alternativet kommer att vara perfekt för bröllop, och betonar festens storslagna karaktär. I sin tur kommer en delikat nyans av blått att klara provet vid dop.

Pumpar med djurmotiv

Den kommande säsongens obestridda hit är pumps med djurtryck. Välja ormskinnsmotiv eller härlig leopard och låt dem spela första fiolen i hela stiliseringen. Undvik flashiga klädfärger eller djärva mönster. Låt dina pumps med djurmotiv fånga blickarna och intrigera. Ser du hur enkelt det är?