TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Våren kommer snabbt! På gräsmattan kan du se små fragment av grönt gräs och till och med krokusser eller snödroppar. Har du fortfarande tunga vinterskor på dina fötter? Det är för kallt för sneakers, än mindre ballettskor, så vad ska du ha på dig? BOTKI! Här är de största fashionisterna som kommer att vara - Chiara Ferragani, Olivia Palermo och Ines dela Fressange. De erövrade Paris, regniga London och New York. Men vad vet vi om dem, trots allt är det skor för vintern. Tja, nej! Boots bo hos oss också på våren! Och du kommer att se varför!

Stövlar visade sig i trenderna redan på hösten. Något för fotleden och på stolpen. Ingen galenskap. Våren har dock fört oss en frisk luft denna gång. På catwalks dominerar uttrycksfulla, galen och färgstarka.

De kan färgas i esfloresses som Emilio Pucci eller guld och spegel som Louis Vuitton. Eller kanske du föredrar den som visade mästaren att kombinera kitsch och Muccio Prada konst på din show?

Crazy och fula skor är en av de starkaste trenderna i denna säsong! Vi kommer inte se sådana spektakulära mönster på polska gator, men varför ska vi inte dekorera vår stilisering med en kompromiss mellan mode och komfort och användbarhet? Eller kanske är det bäst att kombinera trender? Eller kanske är det bättre att sätta på klassikerna? Det beror som vanligt på humor, väder och en miljon andra variabler. Här är några av våra förslag!

En klassisk byxa på en bekväm stolpe är ett solidt komplement till vardagliga styling.

Casual styling kan enkelt ges karaktär genom att använda tunga stövlar. Om du tror att komfort är grunden och du alltid har bråttom, kommer det säkert att vara ett bra val för dig.

I vårsamlingen återvände en långsiktig brons till oss. Först var det bara en följeslagare i form av tillbehör men verkar nu som en fullvärdig och jämn ledande färg i stilen. Chokladbrun nyans är favoritskuggan av stjärnor, men du kan också satsa på en konjak eller en något kopparskugga av brun. Vad passar det? För allting. För flaskor grön, för saffron gul, blandar den vackert med vitt och naturligtvis alla nyanser av grädde och brunt.

Kom bara ihåg, bli inte galen och överför inte höstens örhänge trend till skor! :)