Trendiga och praktiska simskor för sommaren 2019


Tillgång till utlandsresor innebär att sommaren för oss polacker kan pågå året runt. Även om den officiella säsongen bara börjar i början av juni, väljer många semesterfirare april eller maj. Kom ihåg att ta praktiska simskor för din resa. Om vi ​​vill skapa stil i hotellets lokaler väljer vi en av de fashionabla modellerna för årets semester.

Vad är simskor?

Simskor kallas också för specialvattenskor. Vi sätter på dem för att skydda foten från stenar och skräp som kan ligga på stranden av en vattenreservoar - hav, sjö eller flod.

Varför är det värt att ta dina simskor på semester?

Simskor bör finnas i vår resväska när vi går till vattenreservoaren och utomlands. Med tanke på mängden skräp som faller i vattenbehållare kommer vattenskodon att skydda våra fötter mot glas eller vassa plastfragment. Vi kan sätta på dem både för en promenad längs stranden och för att bada. Det är ett måste för en stenig strand för att skydda dina fötter från vassa och hala stenar som ofta är täckta med alger. Låt oss välja dem om vi ska till en gruskust - vassa stenar kommer inte att hålla sig till botten av våra fötter när vi kommer in i vattnet. I varmare hav, till exempel Adriatiska havet, där Kroatien ligger, lever sjöborrar i vattnet. Simskor skyddar dina fötter från dem och gör att vi kan undvika ett obehagligt möte som kan få mycket obehagliga konsekvenser.

Typer av simskor

Vi har olika typer av simskor att välja mellan. De mest populära och billigaste är modellerna av gummi, som passar mycket bra till fotens form och effektivt skyddar mot nötning. Deras största nackdel är dålig permeabilitet, och att bära dem i varmt väder kan orsaka stort obehag. Vi kommer att uppleva liknande känslor när vi lägger plastskor i vattnet. Dessutom kan sådana skor smärtsamt gnida mot en fot som är svettig och svullen av värmen. De bästa - de mest bekväma och hållbara - vattenskorna är modeller gjorda av skum (neopren). De är flexibla och passar bra till fotens form. Vi kan välja modeller utan sulor, kallade strumpor och avsedda för dykning, och simskor med sulor. Det är värt att välja en modell med ett solidt skydd som skyddar foten från den under den från skador. Badskor av hög kvalitet finns i KeeShoes webbutik.

Trendiga vattenskor

Om du har lyckats välja rätt typ av skor är det dags för färg och stil. Neoprenstövlar är ganska mjuka, sitter bra på foten, har en karaktäristisk kant. Dessa är extremt praktiska skor som bör tas på innan du går i vattnet. Räkna dock inte med att vara den vackraste och matcha vår noggrant utvalda baddräkt. Hur ska man hantera detta? Välj en modell i en energisk sommarfärg - orange, gul eller rosa och sätt på den under badet. När vi kommer upp ur vattnet, låt oss skölja våra fötter noggrant och presentera oss för världen i snygga flip-flops som perfekt matchar vår vackra pareo och fashionabla semesterpedikyr. 

Simskor kan vara estetiskt utformade och väl återspegla de fashionabla färgerna under en viss säsong. De är oersättliga under resor - när de sätts på fötterna säkerställer de vår komfort och säkerhet. Men om vi vill skapa en stil i en utländsk resort, låt oss anta efter att ha lämnat vattnet fashionabla flip-flops.